Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belirlenir, modeli, sac

Saç Modeli Nasıl Belirlenir

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saç Modeli Nasıl Belirlenir

Tasarımcı kuaför Orhan Bademli ünlülerle çalışmayı, trendleri, defilelere hazırlıkları anlattı

Nasıl yapıyorsunuz saçı? Yani kime ne yakıştığını nereden çıkarıyorsunuz?

Yüze bakmayın İç yüzünüz var Buna göre yaparız Olayın hassas yönü şu Sizi iyi tanımam için ipucu lazım Birçok bilgi kaynağı var Mesela bir gözün küçük, bir gözün büyük Buna göre saç kesiyorum Yüze dikkatli bakmalısınız Çizgilere bakmak gerekir, ona göre model çıkar Belirlemezseniz bunları, parayı verirsiniz yakışmayan modeli yaptırırsınız, gidersiniz Yapı taşlarımız bizim bu olduğumuza karar veriyor Sen kendini disipline ediyorsun Bunlar benim akıllı olduğumu göstermiyor

Yeryüzü kadını, gökyüzü kadını ne?

Kış renkleriyle, ilkbahar renkleri aynı mıdır? Değildir Hiçbir mevsimin rengi birbirine benzemez Sadece yakınlıklar vardır İlkbahar yeşilin en açık renkleridir, kışın koyu yeşildir Sonbaharda renkler yoğundur Yapraklar koyu sarı olur Renkleri tabiat belirliyorsa, cildimizin ve gözümüzün renkleri de mevsimlere göre beliriyor Açık renkli insanlara kış renklerini verirseniz o kadını kontrol altına alırsınız Kış kadınına, açık renk verirseniz o kadını dağıtırsınız

Ama ben platin sarı da kullandım

O olur Kontrast çünkü Network'teki Hindistanlı adamın saçı platin Siyah tende, platin sarı Mevsimler kendini belli eder Biz ezberlemişiz, siyah giyiyoruz Neden farklı renklere gitmiyoruz? Yanlış hayatı 10 sene yaşıyorsunuz Herşeyi şakaya vurduğunuzda değişime başlıyorsunuz Gökyüzü kadını şöyle, eğer ki yüzünüz uzunsa saçın yukarı doğru taranmasıyla gökyüzü oluşur

Bana da gökyüzü demiştiniz

Evet öylesiniz

Hiç hata oldu mu hayatınızda? Ya da ünlüleri kaprisli biliriz Ünlü birinin saçında hata oldu mu mesela?

Sonuç önemli Pahalı bir kıyafet varsa, saçınız kötüyse olmaz Eğer saçı tanımışsanız, postişlere karar verdiyseniz, herşey önden konuşulmuşsa hata payı yüzde 5

'BÜLENT ERSOY ZOR BEĞENEN BİRİ'

Ünlülerle böyle birşey oldu mu, onu sormak istemiştim

Yok olmadı Ajda Pekkan'la yüzlerce kez sahneye çıkmadan önce konuştuk Risk almazlar Mesela defilelerde Adam elbiseleri hazırlamış 4 ayda, Avrupa'ya gitmiş Uğraşmış Sen orada saçta hata yapacaksın Mümkün değil Modacı risk alıp tanımadığı kuaföre giderse hata olur Bülent Ersoy çok zor beğenir mesela, onda da sorun çıkmadı

Bu riski alanlar olur mu hiç? Mesela düğün saçlarında

Mesela Cengiz Abazoğlu'ndan, Yıldırım Mayruk'tan gelinlik yaptırıyorsun Düğün de Çırağan'da 600 kişiye de davet veriyorsun Helikopterle, tekneyle insanları getiriyorsun Takılar takılıyor Kuaföre gelince, "Mahallemdeki Hasan ağabey saçımı yapsın" diyorsun Sonra tüm fotoğraflar da o kötü saç görünür Düğün gününü o kötü saçla hatırlarsın

Ucuz olsun istenir ve kuaförde hep pazarlık yapılır genelde

Sanatın ne olduğunu bilmiyorlar Olayı basit görüyoruz

"Ben de fön çekerim" deniyor genelde

Evet hep öyle Televizyonda Avrupa'dan artistler geliyor, ışıkçılar geliyor Stüdyodaki kuaförü çağırıyorlar Adamın öyle bir görgüsü yok ki, nasıl iyi iş çıkarsın Profesyoneli aramaktansa, kötüye gidilebiliyor O zaman da hata oranı yüksek olur

Kuaförlük nedir?

Kuaförlük kutsal bir iştir Kuaförlüğün kalitesini yukarı çekebilmek için herkes kuaförüyle ilgili ne isteyeceğini bilmeli, boyacıdan boyasını; topuzcudan topuzunu Boya yapan, iyi kesim yapamayabilir Sizin amacınız en iyi performansı almak olsun 100 TL veriyorsan hakkını almalısın Salon sahipleri çoğunlukta, aynı adam boya da kesim de yapıyor Hepsini yapıyor Bunlardan üçünde başarılı olur, hepsinde olmaz Bir milyon tane de üç tane adam çıkar hepsini bilen "Burada iyi saç kim keser?" diye sormalı kişiler Salon sahibine soracak Eğitim alınmalı Karşımızdakinin sanatçı olduğunu unutmamak gerekir ve hangi dalda iyiyse onu yaptırmalı Siz duygu satın almıyorsunuz orada O gün neye hazırlanmak istiyorsanız, ona göre girmelisiniz kuaföre

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com