Yüzyılın İcadı. |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüzyılın İcadı.Yüzyılın icadı: Sütyen koruyucu Şimdi efendim, konumuz kadınları ilgilendiriyorErkekler okumayabilir Kadınlar bilir ki sutyen yıkamak bir dert Ucuz da değiller ha; o kadar para sayıyorsunuz, sonra bir-iki yıkamaya sutyen yamuluyor, bir tarafı “kalk gidelim” derken, öbür tarafı “otur” diyor Yayı fırlıyor, rengi atıyor, askısı düğüm oluyor Elde yıkasanız Kim uğraşacak? Dertsiz başa dert anlayacağınız Sırf yıkamak mı? Diyelim seyahate gideceksiniz Sutyeni bavulda diğer eşyalarınızın altına koyarsanız ezilecek, yamulup yumulacak Ayrı bir kutunun içinde koysanız gereksiz yer kaplayacak İşte bu noktada İngiliz bilim adamları oturup “Ne yapabiliriz bu konuda?” diye kafa patlatmış Tamam şaka, İngiliz bilim adamları değil Ama canım onlar da bisküvinin çayın içinde yumuşama süresini araştıracaklarına gündelik hayatımızda işimize yarayacak çözümler geliştirseler fena olmaz Sutyen kabı mesela! Lafa gireceğim, giremedim iki saattir Efendim, BraGuard diye bir marka çözümü bulmuş Bir kap geliştirmiş (delikli, sutyen şeklinde); sutyeninizi çamaşır makinesine bu kabın içinde atıyorsunuz; seyahate giderken sutyeni bunun içine koyuyorsunuz Çok basit ama süper bir fikir Yeni bile olmayabilir ama eminim benim gibi bundan haberi olmayan kadın çoktur Milliyet |
Yüzyılın İcadı. |
10-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüzyılın İcadı.reklam yapmadan açalım arkadaşlar konuları |
Yüzyılın İcadı. |
10-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüzyılın İcadı.ne reklamı ya tanımam etmem??? nerden alıntı olduğunu yazmayacaksanız, bilgi paylaşımına bu kadar karşıysanız forum düzenlemek neden? |
Yüzyılın İcadı. |
10-29-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüzyılın İcadı.ne reklamı olacak ürünün satıldığı siteyi yazmışın forum sitelerinde başka sitelerin linkini vermek reklamdır burası paylaşım forumu arkadaşım ürün satış yeri değilki site tanıtımı yapacaksanız uygun bölüm var oraya açabilirsiniz |
Yüzyılın İcadı. |
10-29-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüzyılın İcadı.alıntı bilgilerini neden kaldırıyorsunuz? bu bana ait bilgi değilki, gazeteden alıntı |
Yüzyılın İcadı. |
10-29-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüzyılın İcadı.Alıntı: elifcanım Nickli Üyeden Alıntı alıntı bilgilerini neden kaldırıyorsunuz? bu bana ait bilgi değilki, gazeteden alıntı Arkadaşım reklam yapıcaksan uygun yer var denildi burada siteni sattığın şeyı tanıtabilirsin gereksiz yere konulara link vermeyelim olay bu |
Yüzyılın İcadı. |
10-29-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüzyılın İcadı.zor da olsa anlatıcaz umarım arkadaşım, reklam filan niyetim yok bana ne alemin malından, linki kaldırdınız o beni ilgilendirmez bu bir gazete haberi, alıntı bilgilerini kaldırmasanıza OLAY BU ok? |
Yüzyılın İcadı. |
10-29-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüzyılın İcadı.Alıntı: elifcanım Nickli Üyeden Alıntı zor da olsa anlatıcaz umarım arkadaşım, reklam filan niyetim yok bana ne alemin malından, linki kaldırdınız o beni ilgilendirmez bu bir gazete haberi, alıntı bilgilerini kaldırmasanıza OLAY BU ok? Milliyet yazıyo anlayabiliyoruz Milliyet'ten alıntı olduğunu link eklenmesine gerek yok |
|