Boncuklu Takilar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Boncuklu Takilar![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BayIlIyorum rengarenk takIlara son 1 senedir azmettim takI dergileri aldIm ve neredeyse profesyonel oldum diyebilirim gul1 Resimlerini cektigimde sergi acarIm buraya artIk gul1 Kendim yapIyorum hala da deli gibi son sürat almaya devam sakiz1
|
|
Boncuklu Takilar |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Boncuklu TakilarSenmi yapdın kız bunları helal olsun valla |
|
Boncuklu Takilar |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Boncuklu TakilarAlıntı: DoLuNaY ŞoVaLyEsİ Nickli Üyeden Alıntı Senmi yapdın kız bunları helal olsun valla HayIr yapdIklarImI en kIsa sürede eklerim+benim yaptIklarIm daha güzel sirin1 O kadar cok ki ilk yaptIklarImI hediye bile ettim e$e dosta kapIcInIn e$ine bile gul1
|
|
Boncuklu Takilar |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Boncuklu Takilartakilar cok güzeller! ama en cok 2 cisini begendim ![]() senin tasarimlarini bekliyoruz! cünkü takilara bayiliyorum |
|
Boncuklu Takilar |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Boncuklu Takilarkız ne güzel takılarmış o öle bizede yaparsın artık ha ne dersin |
|
Boncuklu Takilar |
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Boncuklu TakilarBu Takımı Yaa Şimdi Bunu Boynunuza Taksanız Boğulursunuz Vallahi 2 İpi Dolamıslar Takı Diye Satıyorlar Ben Bile Daha Güzelini Yaparım Bacim Bundan Güzel Yaptığın Kesingul1 |
|
Boncuklu Takilar |
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Boncuklu Takilarsıla çok güzelmiş bu takılar senin yaptıklarını da göster eminim onlarda çok güzeldir paylaşım için teşekkürler |
|
|
|