İçimde Kaldı.. |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçimde Kaldı.."Kelebek gibidir aşk Peşinden koştukça senden kaçar En iyisi bırak uçsun, Belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar" [MKenter] "Hayat bazen insanları, birbirleri için ne kadar çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır" [Paulo Coelho] "Sevgilin geçmişini sormuyorsa; merak etmediğinden değil, Sıranın kendi geçmişine geleceğini bilmesindendir" [W Golding] |
İçimde Kaldı.. |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçimde Kaldı..[size="3">Unutamıyorsan umursama Çünkü hayat değil, sen hayatı üzmelisin; İşte bu yüzden altını çizdiklerinin, bazen üstünü çizmelisin"][/size] |
İçimde Kaldı.. |
10-28-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçimde Kaldı..Herkes bıraksın "senin için ölürüm" laflarını Önce kendiniz için yaşamayı öğrenin, sonra başkası için ölürsünüz |
İçimde Kaldı.. |
10-28-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçimde Kaldı..Pek umursamıyorum kimseyi, sadece gülüyorum içimden Çevremdeki insanlardan değil, İnsan gibi görünen varlıklar yüzünden Beni, annem kadar sevecek ve babam kadar merak edecek hiç kimse yoksa eğer; kimse bana aşk'tan bahsetmesin [A Nesin] "Basit erkek, bütün bayanlara güzelsin demeyi tercih eder Basit kadın buna inanır, zor kadın güler ve geçer hayat devam eder" [Bukowski] "Kıskançlık felan değil ki bu Benim olanı başkasıyla paylaşamam O kadar" ! [Yılmaz Erdoğan] |
İçimde Kaldı.. |
10-28-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçimde Kaldı..LoSt_LoVe´isimli üyeden Alıntı Herkes bıraksın "senin için ölürüm" laflarını Önce kendiniz için yaşamayı öğrenin, sonra başkası için ölürsünüz İşte budur diyorum |
İçimde Kaldı.. |
10-28-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçimde Kaldı..berenn´isimli üyeden Alıntı İşte budur diyorum Bende özellikle onu ayrı yazdım zatenNe kadar doğru bir söz dimi |
İçimde Kaldı.. |
10-28-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçimde Kaldı..Uzaktan seviyorum seni Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan "Sadece seviyorum" AŞK BU OLSA GEREK |
İçimde Kaldı.. |
10-28-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçimde Kaldı..İçine rastgele atılmış eşyalardan oluşan çantadaki telefonu, tek eliyle ve bakmadan bulabilen o muhteşem kişiye kadın denir" [Can Dündar] Aslında kadın su gibi bulunduğu kaba uyar Kadınlardan şikayetçi olan erkekler, hatayı kendilerinde aramalıdırlar [Bob Marley] Allah parmaklarımızın arasında boşluk bırakdı Bizim için yaratılan kişi gelip o boşluğu doldursun diye [Aziz Nesin] |
İçimde Kaldı.. |
10-28-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçimde Kaldı..[size="3">Terkeden kişinin gittiği yerde aradığını bulamayınca dönüp "][/size] |
İçimde Kaldı.. |
10-28-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçimde Kaldı..[size="4">Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin yazar silersin O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun"][/size] |
|