Nba 2K10’A Müthiş Paket |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nba 2K10’A Müthiş Paket2K Sports, serinin 10 oyunu için piyasaya müthiş bir paket hazırladığını duyurdu Bir süre önce oyunun kapağının belirlenmesi amacıyla bir anket başlatan ve bu sayede oyuncularla paylaşımını güçlendiren 2K Sports, şimdi de oyunun 10 yılı şerefine özel bir versiyon hazırladı Bu özel versiyonda oyunun kapağında da yer alan Kobe Bryant’ın bir posteri, figürü, ayrıca 20 Xbox 360 oyunu alabilen ve soyunma odası dolabı tasarımında bir dolap yer alacak 100$ fiyat biçilen paket, oyunun sadece PlayStation 3 ve Xbox 360 versiyonları için ön siparişe sunuldu Siz de bu özel setten almak istiyorsanız, tıklayın ve 6 Ekim’de kapınıza gelecek büyük paketi beklemeye başlayın |
10-25-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nba 2K10’A Müthiş PaketSeLaMBn NBA2K10 OyUnUnU ALdıM AmA BiR SoRuNLa KaRŞıLaŞTıMİLk OLaRaK BiR YaZı GeLiYoR ''NBA2K10 ÇaLıŞmaYı DuRDuRDu''DiEBaŞKa BiR SoRuN OyUnUn AçILıRKeN SiYaH EkRaN GeLiOr AmA GeRi MaSaÜsTüNe DöNüYoR PC'CiYe GiTTiM PeS10,FiFa10 BuNLaRı ÇaLıŞTıRıO DeDiMDeDiKi OnLaRı ÇaLıŞTıRıOsA BuNu HaYLi HaYLi ÇaLıŞTıR DeDiİLk BaŞTa OyUn En YüKSek ÇöZüNüRLüKTe AçILıOmUş OnU DüŞüRCeN DeDi AmA BuLaMaDıM OpTioNu BaNa YaRDıM EdeRmİsİnİz???????????????? |
10-25-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nba 2K10’A Müthiş PaketSettings diye geçebilir ,Settings/video settings de çözünürlüğü görürsünüz |
|