≪≪Avril Mi Taklit Yoksa Amy Lee Mi? |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
≪≪Avril Mi Taklit Yoksa Amy Lee Mi?Avril mi taklit yoksa Amy Lee mi? Yabancı Ünlü Resimleri ????sizce hangisi hangisini taklit ediyo???? |
10-25-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
≪≪Avril Mi Taklit Yoksa Amy Lee Mi?ßen her zaman için Amy Lee'ci yimm !! |
10-25-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
≪≪Avril Mi Taklit Yoksa Amy Lee Mi?Amy kıyafetlerini kendi tasarlıyodu desem yeterli herhalde |
10-25-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
≪≪Avril Mi Taklit Yoksa Amy Lee Mi?İkisinide Küçükken Severdim Ama Amy Daha İyi Bi Sanatçı Taklitci Olduğunu Düşünmek Bile İstemiyorum Ama Avrilin de Taklit Yapcak Kadar Kalitesiz Olduğuna İnanmıyorum Açıkçası Farklı Dönemlerde Aynı Makyajı Yapmış Olmasından yada Benzer Kıyafetleri Giymesinden Taklitçi Sıfatını Yapıştıramayız Hani Magazinci Olsak Neysede Türkiyede Başlayan Bu Polemik Onların Kulağına Gitmez ki Bu Konuyla Neyi Düzeltebilicez |
10-25-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
≪≪Avril Mi Taklit Yoksa Amy Lee Mi?YapRock Nickli Üyeden Alıntı İkisinide Küçükken Severdim Ama Amy Daha İyi Bi Sanatçı Taklitci Olduğunu Düşünmek Bile İstemiyorum Ama Avrilin de Taklit Yapcak Kadar Kalitesiz Olduğuna İnanmıyorum Açıkçası Farklı Dönemlerde Aynı Makyajı Yapmış Olmasından yada Benzer Kıyafetleri Giymesinden Taklitçi Sıfatını Yapıştıramayız Hani Magazinci Olsak Neysede Türkiyede Başlayan Bu Polemik Onların Kulağına Gitmez ki Bu Konuyla Neyi Düzeltebilicez yaprocka katılıyoruuuuum bu konu bizi ilgilendirmez kendileri çözsünler dimi ama arkadaşlar |
10-25-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
≪≪Avril Mi Taklit Yoksa Amy Lee Mi?Bi kere sanki Avril taklitçiymiş gibi Evanensce'in resimlerini 1sıraya, Avril'ın resimlerini ise 2sıraya koymuşsunuzAvril varken o da kimmiş ki? Ayrıca ben Avril 'ın iyi bir hayranıyımOna laf söyletmem!Avril asla taklit yapmazz! |
10-25-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
≪≪Avril Mi Taklit Yoksa Amy Lee Mi?Avril Taklit Yapmazz! |
10-25-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
≪≪Avril Mi Taklit Yoksa Amy Lee Mi?Avril_cansel Nickli Üyeden Alıntı Bi kere sanki Avril taklitçiymiş gibi Evanensce'in resimlerini 1sıraya, Avril'ın resimlerini ise 2sıraya koymuşsunuzAvril varken o da kimmiş ki? Ayrıca ben Avril 'ın iyi bir hayranıyımOna laf söyletmem!Avril asla taklit yapmazz! AvriL hayranı oLman hic bisiyi deistirmez!!!bu konuyu en ii sekLde acıkLıa kavusturmus bnce |
10-25-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
≪≪Avril Mi Taklit Yoksa Amy Lee Mi?Ama sunu unutmusum herkez biRiLeRini ornek aLmıstıR mutLaka!Amy iLe AvRiL^ıN da zayıf noktası bu oLmaLı bnce |
10-25-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
≪≪Avril Mi Taklit Yoksa Amy Lee Mi?Bir şeye dikkatinizi çekerim amy avrilden daha önce vardı bu alemde amy 29 yaşında 2003 de dünyanın heryerinde turnedeydi üstteki amy lee resimleri hep 2003 de çekilmişsize sorarım avril 2003 de neredeydi annesinin dizinde okula gidip geliodu ;-)yani avril sonradan gelme taklitçi kim bellidir |
10-25-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
≪≪Avril Mi Taklit Yoksa Amy Lee Mi?Avril rsimleri avril görselleri avriln lavigne Cevap: <<Avril mi taklit yoksa Amy Lee mi? frmacil sayfa 2iki Cevap: <<Avril mi taklit yoksa Amy Lee mi? |
|