Biotek-Sensor Tılsım Aleti |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Biotek-Sensor Tılsım AletiArkadaşlar, biotek isimli gümüşten bir cihazla karşılaştım Arkadaşım almış Bir adıda sensor tılsım aletiymiş Sorduğu her soruya cevap aldığını kuantum enerjisiyle çalıştığını söyledi Alet sorulan soruyu, insanın başını salladığı gibi öne arkaya ya da iki yana sallayarak, evet hayır şeklinde yanıtlıyor Bir de bazı sorularda daireye benzer bir hareket yapıyor Arkadaşımın söylediğine göre bu iki anlamıda içerebilecek sorularda oluyormuş Bu yüzden soruyu değiştirmek gerekliymiş Neler yaptığına gelince, üzerinizde nazar olup olmadığı ve varsa kaldırmaya kadar, insanların sizin hakkınızdaki düşüncelerini öğrenmeye kadar her şeye yanıt veriyormuş Hatta define yeri bile tesbit edilebilirmiş Cihaz beni gerçekten çok etkiledi Sizlerden bu biotek isimli cihazı kullanan ya da bilen var mı acaba Yorum yaparsanız sevinirim |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Biotek-Sensor Tılsım AletiBen şahsen bu tür şeyleri bir aldatmaca görüyorum benim görüşüm tabiki Netten buldum paylaşayım dedim BİOTEK (SENSOR) SİHİR TILSIM ALETİ SENSOR, 12 yüzyılda özbek islam aliminin ilkkez yaptığı bir aletin uyarlamasıdır Sorulan olumlu sorulara cevap vermekte olup, yurt içi ve yurt dışından bir çok bilim adamının sensorle ilgili yaptığı görüşler neticesinde, aura ya da quantum enerjisiyle çalıştığı ve sorulan sorulara olumlu yada olumsuz olarak cevap verdiği tespit edilmiştir sensor aleti Definecilikle tılsım ve sihirin olduğu bilinmektedir Definecilikle uğraşan çoğu kişi böyle bir olayla karşılaşmıştır Sensor aleti alanlar definecilikteki tılsım ve sihri tespit edip bu sihir ve tılsımı, kaldırma amaçlı olarak kullanmaktadırlar Ayrıca sensor aleti define yerini tespit etmekte kullandığımız aletlerin doğru tespiti yapıp yapmadığını saptamaktadır Kısaca sensor aleti definecilikte yeni bir sayfa açmaktadır SENSOR'U HANGi İŞLERİNİZDE KULANABİLİRSİNİZ? Sensor merak ettiğiniz herşeye cevap verir Sensor sorularınz ve sorunlarınız için sizlere sunulmuştur Define arama işlerinde Define olan yerlerdeki sihir ve tılsımları tespit etmek için Sihir ve tılsımı kaldırmak amacı ile Nazar tespitinde Nazarı kaldırmada Herhangi bir kişinin sizin hakkınızdaki düşüncelerini öğrenmek için Size düşmanlık besleyen insanların size zarar vermesini engellemek için Kayıp ve çalıntı tespitinde Kötülüklerden ve uğursuzluklardan korunmak için Yapmayı düşündüğünüz işin sonucunun olumlu olup olmayacağını öğrenmek için Rahatsızlıkların manevi olup olmadığını öğrenmek için İşinizde, kendinizde ve aile bireylerinizde herhangi bir olumsuzluğun olup olmadığını sormak ve eğer varsa pozitif hale dönüştürmek veya kaldırmak için İşlem yapılmasını sağlamak için Gördüğünüz rüyaların hayırlı olup olmadığını öğrenmek için Her türlü sıkıntı üzüntü ve negatif yönde sizi etkileyen enerjilerden kurtulmak için İnsanların nasip ve bereketini açmak için Acı çeken insanların acılarını hafifletmeye yardım etmek için FİYATI: 1500 TL (saf gümüştendir) KULLANANLAR NE DEDİLER? biotek videosunu izleyin! http://wwwsen-sorcom/videopopphp buda sitesi http://wwwsen-sorcom/ |
10-21-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Biotek-Sensor Tılsım Aletisevgili gizliyara, bu siteye bende ulaştım ama site adı vermek belki doğru olmaz diye yazamadım (benim baktığım site wwwmavikalyoncom ) Yanlız cihazın hareketleri çok ilginçti Arkadaşım sesli soru sorduğunda da içinden sorduğunda da cihaz hareket etti Annesinin başındaki ağrıyı bile geçirmiş Ona ağrıyı gideren enerjiyi yollamış Kadının başında bir uyuşma hissi ve sıcaklık olmuş sonra ağrı kesilmiş Böyle şifa denemelerinde cihaz daire çiziyormuş Doğrusu etkilenmedim desem yalan olur Birde bir olay anlattı Patronu onu yanına çağırtmış Arkadaşımda çağrılma sebebini biotek cihazına sormuş Aldığı cevap işten çıkarılacaksın Çıkarılma bahanelerinide sıralamış Ertesi gün patronunun yanına gidince işine son verildiğini ve nedenlerini öğrenmiş Ne kadar zamanda yeni bir iş bulacağı konusundada biotek bilgi vermiş Arkadaşım yaklaşık üç gün önce yeni bir işe girdi Gerçekten çok enteresan geldi bana |
10-21-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Biotek-Sensor Tılsım Aletiİlginç, Size inaniyorum ama ben şahsen bu tür cihazlara inanamam, şimdi şöyle diyelim hazine için kullanılıyorsa çubukların bazı özellikleri hazinelerin dışarı çıkmayan hava, boşluk,veya metaller yönleniyor olabilir Ama şunu bilmemiz gerek geleceği bilmek veya geleceğe insanları yönetmek ne kadar doğru ? Tavsiye etmem ben |
10-21-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Biotek-Sensor Tılsım AletiAz önce arkadaşımı arayıp biotek cihazının nasıl çalıştığını sordum Bana redyestezi, aura enerjisi, kuantum gibi konuları araştırmamı söyledi Haklı olarak telefonda detaylı kunuşmak zor Allah'ın her iş için bir kapı açtığını önemli olan bu kapıları bilmek olduğunu söyledi Bu sözlerinede hak verdim tabi Yanlız üzerine basa basa söylediği şey "Biotek kesinlikle fal cihazı değil" Şimdi bu radyestezi ve diğer konuları araştırmak en doğrusu sanırım Bilgi edindikçe konuları paylaşırım |
|