Sevildiğini Bilmeyenlereee!!!_ |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevildiğini Bilmeyenlereee!!!_Bakışları kadar soğuk bir akşam Onu sevebilmek için geldiğim şehri beni sevemediği için terk etmek üzereyim Etrafımda bir sürü insan var Gidenler ve kalanlar Yolcular ve hancılar ya da “Ben ve o” gibi Az sonra şehrini ona geri verecek olmam yüzünden sanırım; sadece ayrılıklar takılıyor gözüme Gözyaşları görüyorum Bir de soğuk otobüs camlarından yansıyan dökük yüzler Yüzümü ona doğru çeviriyorum, diğerlerinden tek farkımız onun gözünden akamayan yaşlar ve henüz aramıza girmemiş o soğuk otobüs camı Yüzü içimi acıtınca saatime kaçırıyorum gözlerimi Çeyrek saat kalmış bir şehrin daha atlasımdan silinmesine Ne düşündüğümü bilmek istemediğinden emin olduğum için hiçbir şey düşünmek istemediğimi düşünüyorum, yüzüne anlamsızca bakarken O ise ne söyleyeceğini bilmek istemediğimden emin olduğu için konuşmuyor Sanki birileri sadece bizim için zamanı durdurmuş gibi Oysa ne çok hayat akıp gidiyor yanımızda Biz ise çocukça küslüklerle veda etme çabasındayız birbirimize Ki öyle de oluyor Tek bir kelime etmeden karşılıyoruz veda saatini Yüzüne son kez bakıp aşklar arası otobüsümün yeniden açılan kapısına yöneliyorum Bir ara sesini duyuyorum “Seni özleyeceğim” diyor sanki Susuyorum İnanmıyorum aslında Hani ben saçma sapan şeyler düşünüyorum ya hiç durmadan; işte bu sesler de eklenince şizofreninin son parçası da yerine oturmuş oluyor Arkama dönüp gerçekten de bana seslendiğini görmek istiyorum Aklıma bana yaşattığı hayal kırıklıkları geliyor, yapamıyorum Sessizce biniyorum otobüse Pencerenin kenarına oturup son kez ona baktığımda yaşlı gözlerini yüzümde görüyorum Ağlıyor bana bakarken Buna da inanmıyor ve eğiyorum başımı önüme “Biraz dinlenmeye ihtiyacım var” diye düşünüyorum “Hayal kırıklıklarının bıraktıkları acılara o kadar alışmışım ki gözlerime değil, alışkanlıklarıma inanıyorum” Sonra otobüsün hareket ettiğini fark edince gözlerim yeniden ona kayıyor Söylediklerini zar zor duyuyorum “Gitme” diyor “Seni özleyeceğim” diyor Kalbinden çıkarıp cebine koyduktan sonra orada unuttuğu tüm sevgi sözcüklerini sıralıyor ardarda “Seni seviyorum” dedikten sonra bir damla gözyaşı dökülüyor gözümden Kafamı diğer tarafa çevirip, başından beri bu sözlerin gerçek sahibi olan esmer kıza bakıyorum Esmer kız da ona el sallıyor “Ben de seni seviyorum ufaklık yine geleceğim” diye haykırırken Otogar arkamızda küçücük kaldıktan sonra esmer kıza bakıyorum Bir ara göz göze geliyoruz Sonra kaçırıyor gözlerini, anlamsız bakan gözlerimden Koltuğumun üzerindeki ışığı yakıyorum Çantamdan kağıt ve kalem çıkarıp otobüsteki esmer kıza dair sonu mutlu bir yol öyküsü yazmaya başlıyorum Ben aşkın aklımı rehin alan bütün bu karmaşıklıklarından yorulup sensiz otobüsün soğuk camına emanet ederken uykumu, sen şehirlerce uzakta; benim, senin soğukluğuna benzeyen her kıza, onlardan habersiz, sonu mutlu biten yol öyküleri yazdığımı ve her öyküden sonra seni daha fazla sevdiğimi bilmeden yaşamaya devam ediyorsun Forumacilcom SeViLdİğİnİ BiLmEYeNLeReEe!!!_ Hakkında SeViLdİğİnİ BiLmEYeNLeReEe!!!_ |
|