Yepyeni Hasret Ve Özlem Sözleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yepyeni Hasret Ve Özlem SözleriYepyeni Hasret ve Özlem Sözleri ♥ Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ? ♥ Özlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis O bence içten içe aglayis yada senden ayri yasayis ♥ Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz Unutma sevmek daima beraber olmak degildir Sen yokken bile seni yürekte yasatabilmektir ♥ Ilik bir rüzgar esti buradan, nereden estigini bilemedim nereye gidiyorsun dedim özlenen heryere dedi aklima sen geldin cünki özlenen sendin birtanem Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin ♥ Baliklarin sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yüreklerinde hissederler bende simdi sana dokunamiyorum çünkü sen hep yüregimdesin ♥ Bir gün bir sevda çalar kapinizi Sasirirsiniz, beklemiyorsunuzdur Bu güne kadar gelen sevgilere hep misafir olarak bakmissinizdir Ancak, bu sevgi asktan öte olarak yerini alir gözlerinizden kalbinize ! ♥ Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüregine gözlerin zaman zaman takilirsa uzaklara kulaklarin ansizin çinlarsa bilki bir yerlerde delice özleniyorsun |
|