Eğitim Cd Si Süpper |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğitim Cd Si Süpperteşekkür ederim ama ne için eğitim bu açıklarmısın nil |
Eğitim Cd Si Süpper |
10-21-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğitim Cd Si Süpperhackeremin Nickli Üyeden Alıntı teşekkür ederim ama ne için eğitim bu açıklarmısın nil KPSS Eğitim programıdır |
Eğitim Cd Si Süpper |
10-21-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğitim Cd Si SüpperTANıtım cd sine benziyor Demo sanki çok az konu vardır |
Eğitim Cd Si Süpper |
10-21-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğitim Cd Si SüpperböCeq Nickli Üyeden Alıntı TANıtım cd sine benziyor Demo sanki çok az konu vardır Program demo ama, konuları tam yalnız kısa süreli kullanıma sahip |
Eğitim Cd Si Süpper |
10-21-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğitim Cd Si SüpperTşk ederim sayın kardeşim bilgilendirmeniz için |
Eğitim Cd Si Süpper |
10-21-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğitim Cd Si Süppereğitim nedir İnsanların diğer insanlarla ve çevreleriyle etkileşimlerinin maddi ve manevi ürünlerine kültür dendiği dikkate alınırsa, insanın, çevresiyle etkileşimi sonucunda kültürlenmeye uğradığı söylenebilir Çevresiyle etkileşerek öğrendiklerini , diğer insanlara da öğretmeye kalkışan kimse ise, belli bir amaca yönelik olarak o insanları kültürlemeye çalışıyor demektir ”İnsanların diğer insanları belli bir maksatla kültürlemelerine yada kasıtlı kültürleme sürecine ise eğitim denilmektedir” Günümüzde daha çok tercih edilen tanım: “bireyin davranışında, kendi yaşantısı yoluyla ve kasıtlı olarak istenilen yönde( eğitimin amaçlarına uygun ) değişme meydana getirme sürecidir” Bu tanıma göre; Eğitim bir süreçtir Eğitim sürecinde, bireyin davranışlarının istenilen yönde değiştirilmesi amaçlanmaktadır Davranışlarındaki değişme kasıtlı olarak gerçekleştirilmektedir Eğitim sürecinde bireyin kendi yaşantıları esastır |
|