Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, ağustos, atama, kılavuzu, öğretmen

2011 Ağustos Öğretmen Atama Kılavuzu

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2011 Ağustos Öğretmen Atama son durum

ağustos öğretmen atamaları 2011

2011 Ağustos Öğretmen Atama Kılavuzu bugün yayınlanıyorMilli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bakanlığa bağlı resmi eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılamak için Maliye Bakanlığınca MEB'e 2011 yılı için kullanım izni verilen 40 bin kadro için, geçmiş yılların KPSS sonuçlarına göre 6 Temmuz 2011 tarihinde 28 bin 456 öğretmen adayanının atamasının yapıldığı anımsatıldı

Yine Yapılan açıklamaya göre 2011 yılı Ağustos döneminde 2010 ve 2011 KPSS sonuçlarına göre 11 bin 544 kadrolu öğretmen ataması yapılacak

2011 Ağustos Öğretmen Atama kılavuzu 9 Ağustos 2011 tarihinde yayımlanacak

2011 ağustos öğretmen atamaları başvurusu ise 18 -24 Ağustos 2011 tarihleri arasında alınacak

Atamaların yapılması ve sonuçların basın ve internet yoluyla duyurulması da 26 Ağustos 2011 tarihinde gerçekleştirilecek Atanan öğretmen adayları, 5 Eylül 2011 tarihinden itibaren göreve başlayacak

2011 Ağustos Öğretmen Atama kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz

(Kılavuz yayımlandığında bağlantı aktif hale gelecektir)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com