Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2010, basvurulari, başvuruları, kyk, yurtkur, zaman

2010 Kyk Basvurulari - 2010 Yurtkur Başvuruları Ne Zaman - Kyk Başvuruları Ne Zaman

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2010 Kyk Basvurulari - 2010 Yurtkur Başvuruları Ne Zaman - Kyk Başvuruları Ne Zaman

2010 kyk Basvurulari - 2010 Yurtkur Başvuruları Ne Zaman - KYK Başvuruları Ne Zaman

2010 lys tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından 500 bin öğrenci üniversiteli oldu Üniversiteyi yeni kazanan öğrenciler şu sıralar, burs, kredi ve yurt arayışı içinde Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencilerin bütün bu isteklerini karşılamak için kurulmuş bir kurum Kredi ve yurtlar kurumu üniversite öğrencilerine yurt, burs ve kredi imkanı sağlıyor

Peki, KYK başvuruları ne zaman?

2010 kyk başvuruları 16 Ağustos ile 25 Ağustos 2010 tarihleri arasında alınmaya başlanacak Başvurularda, burs, kredi ve yurt talebinde bulunabiliyorsunuz Başvuru sonuçları ise 30 Ağustos 2010 tarihinde açıklanıyorKYK başvuru sonuçları açıklandıktan sonra yapmanız gereken tek şey başvuru sonucunuza göre KYK müdürlüklerinde burs, kredi ve yurt başvuru işlemlerinizi yapmak KYK yurt kayıtlarınızı 31 Ağustos ile 17 Eylül 2010 tarihleri arasında yapabiliyorsunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com