Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dosyası, ilköğretim, ürün, öğrenci

Öğrenci Ürün Dosyası İlköğretim

Eski 10-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

•Öğrenci Ürün Dosyası Düzenleme Rehberi•Dosyanın Kapağı •Ürün Dosyamın İçindekiler Bölümü (Her ders için ayrı ayrı)•Ürün Dosyası Çalışma Takvimi•Öğrenci Özgeçmişi ve İlgi Alanları Formu•Öğrenci Ürün Dosyasının Öğretmen Değerlendirme Formu •Öğrenci Ürün dosyası Genel Değerlendirme Formu (öğrenci tarafından doldurulacak)•Veli Geri Bildirim Formu (veli tarafından doldurulacak)•Proje Öz değerlendirme Formu (Ürün dosyası içine konulmuş proje çalışmalarının her biri için ayrı ayrı öğrenci tarafından doldurulup ürün dosyası içinde proje ile aynı yere konulacak)•Öğretmen Proje Değerlendirme Formu (öğretmen tarafından Doldurulacak (Öğrenci tarafından her proje dosyası içine konulacak) •Öğrenci Ürün-Çalışma ve Proje Açıklama Formu (Öğrenci Tarafından Ürün dosyasına konulan her çalışma için bir tane doldurulup çalışma ile aynı yere konulacak)•Öğretmen anekdotları (öğrenci hakkında kısa öğretmen notları)Not: Formlar Ürün Dosyasına Yukarıdaki Sıralama dikkate alınarak Yerleştirilecektirv

Öğrenci Tarafından Ürün Dosyasına Konulabilecek Tüm Ürünler ya da Çalışmalar Neler Olabilir?

1Öğrencilerin yazılmış ödevleri (taslak ya da bitmiş parçaları)

2Diyagramlar, fotoğraflar, resimler, posterler

3Ödev-alıştırma cevapları

4Araştırmalar, problemler ve stratejiler

5Grup ödevleri ve projeler

6Kelime geliştirme çalışmaları

7Öğrencilerin mektupları, şiirleri, raporları

8Bir kitap incelemesi (Okudukları Hikayeler)

9Özel ödevlerin içinden seçtiği örnekler

10Bitişik eğik yazı çalışmaları

11Yazılı anlatım çalışmaları

12Matematik problemleri (öğrencinin hazırladığı)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com