Ea Bölümü Meslek Grupları |
10-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ea Bölümü Meslek GruplarıEA Bölümü mezunlarının AOBP lerinin 0,8 ile çarpılacağı yani öğrencinin kayıpsız tercih yapabileceği ortak alanındaki bölümlerin listesi PROGRAMIN ADI PUAN TÜRÜ Acil Yardım ve Afet Yönetimi SAY-1 Aile ve Tüketici Bilimleri EA-2 Aktüerya SAY-1 Aktüerya Bilimleri SAY-2 Anaokulu Öğretmenliği SÖZ-1 Antropoloji EA-2 Avrupa Birliği İlişkileri EA-2 Azerbaycan Türkçesi ve Edebiyatı SÖZ-2 Bankacılık (Fakülte) EA-2 Bankacılık (Yüksekokul) EA-1 Bankacılık ve Finans (Fakülte) EA-2 Bankacılık ve Finans (Yüksekokul) EA-1 Bankacılık ve Sigortacılık EA-2 Bilgi ve Belge Yönetimi EA-2 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri SAY-1 Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri EA-2 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi EA-1 Denizcilik İşletmeleri Yönetimi EA-1 Ebelik SAY-1 Ekonometri EA-2 Ekonomi EA-2 Ekonomi ve Finans EA-2 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programı EA-2 Enformasyon Teknolojileri SAY-2 Ev Ekonomisi EA-1 Felsefe EA-2 Felsefe Grubu Öğretmenliği EA-2 Finans Matematiği SAY-2 Görme Engelliler Öğretmenliği SÖZ-1 Halkla İlişkiler ve Reklamcılık SÖZ-2 Hemşirelik SAY-1 Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri SAY-2 Hukuk EA-2 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı EA-2 İktisat EA-2 İlköğretim Matematik Öğretmenliği SAY-2 İşitme Engelliler Öğretmenliği SÖZ-1 İşletme EA-2 İşletme Bilgi Yönetimi EA-2 İşletme Enformatiği EA-2 İşletme-Ekonomi EA-2 Kamu Yönetimi EA-2 Konaklama İşletmeciliği EA-1 Küresel ve Uluslararası İlişkiler EA-2 Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkilerEA-2 Lojistik Yönetimi EA-2 Maliye EA-2 Matematik SAY-2 Matematik Öğretmenliği SAY-2 Moda Tasarımı EA-1 Muhasebe EA-1 Muhasebe Bilgi Sistemleri EA-1 Muhasebe ve Finansal Yönetim EA-2 Okul Öncesi Öğretmenliği EA-1 Peyzaj Mimarisi ve Kentsel Tasarım EA-2 Psikoloji EA-2 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık EA-2 Reklamcılık EA-2 Reklamcılık ve Halkla İlişkiler SÖZ-2 Sağlık İdaresi EA-2 Sağlık Kurumları İşletmeciliği EA-2 Sağlık Memurluğu SAY-1 Sanat ve Sosyal Bilimler Programları EA-2 Sermaye Piyasası EA-1 Seyahat İşletmeciliği EA-1 Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği EA-1 Sınıf Öğretmenliği EA-2 Sigortacılık EA-1 Sigortacılık ve Risk Yönetimi (Fakülte) EA-2 Sigortacılık ve Risk Yönetimi (Yüksekokul)EA-1 Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği EA-1 Siyaset Bilimi EA-2 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi EA-2 Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler EA-2 Sosyal Hizmetler EA-2 Sosyal Hizmetler (Fakülte) EA-2 Sosyal Hizmetler (Yüksekokul) EA-1 Sosyoloji EA-2 Turizm İşletmeciliği (Fakülte) EA-2 Turizm İşletmeciliği (Yüksekokul) EA-1 Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik EA-1 Turizm ve Otel İşletmeciliği (Fakülte) EA-2 Turizm ve Otel İşletmeciliği (Yüksekokul) EA-1 Turizm ve Otelcilik (Fakülte) EA-2 Turizm ve Otelcilik (Yüksekokul) EA-1 Türk Dili ve Edebiyatı SÖZ-2 Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği SÖZ-2 Türkçe Öğretmenliği SÖZ-2 Ulaştırma ve Lojistik EA-2 Uluslararası Finans EA-2 Uluslararası İlişkiler EA-2 Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği EA-2 Uluslararası Lojistik EA-2 Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık (Fakülte) EA-2 Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık (Yüksekokul) EA-2 Uluslararası Ticaret (Fakülte) EA-2 Uluslararası Ticaret (Yüksekokul) EA-1 Uluslararası Ticaret ve Finansman EA-2 Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik EA-2 Üstün Zekalılar Öğretmenliği EA-1 Yiyecek-İçecek İşletmeciliği EA-1 Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) EA-2 Yönetim Bilişim Sistemleri (Yüksekokul) EA-1 Zihin Engelliler Öğretmenliği SÖZ-1 |
10-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ea Bölümü Meslek Gruplarımerhaba ben ticaret meslek lisesi mezunuyumhemşirelik tercih edersem katsayı problemi yaşarmıyım |
10-20-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ea Bölümü Meslek Gruplarıtudo Nickli Üyeden Alıntı merhaba ben ticaret meslek lisesi mezunuyumhemşirelik tercih edersem katsayı problemi yaşarmıyım yasayacağını zannetmiyorum çünkü hemşirelik sayısal ağırlıklı ortak alan |
|