Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baltimore, david, hayatı

David Baltimore Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

David Baltimore Hayatı

David Baltimore

Biyoloji ilgim Ben bir lise öğrencisi iken başladı ve Bar Harbor Jackson Memorial Laboratuvarı bir yaz geçirdim Ben ilk deneyimli araştırma biyoloji ve iş yerinde araştırma biyologlar gördüm; bu deneyim, üniversitede büyük bir biyoloji olmak için götürdü

Biyolojide bir büyük olarak başladı fakat daha sonra bu nedenle bir araştırma tezi yürütmek olabilir kimya Swarthmore College gitti Swarthmore benim son iki yıl arasında Dr George Streisinger ile Cold Spring Harbor Laboratuvarlarında çalışan bir yaz geçirdim ve deneyimi ile çalışan ve o büyük öğretmen izlemeye moleküler biyoloji götürdü

Biyofizik Teknoloji Massachusetts Institute of lisansüstü okula başladı, ama ben hayvan virüsler üzerinde çalışmaya karar verdiğinde MIT sol Albert Einstein Tıp Koleji Dr Philip Marcus ile bir yaz için çalışma ve daha sonra Dr Richard Franklin ve Dr Edward Simon tarafından öğretilen Cold Spring Harbor, hayvan virüsü ders almak Benim tez çalışması yapmak için Rockefeller Enstitüsü Dr Franklin katıldı ve daha sonra Dr James Darnell ile doktora sonrası görevlisi olarak hayvan viroloji devam etti Zaten kadar virüs spesifik enzimler inceleyerek öğrendim, bu yüzden, bir profesyonel olarak enzimoloji biliyordu birinden öğrenmek için Dr Jerard Hurwitz Albert Einstein College of Medicine ile bir süre çalışmış olabilir ki bulmuştu

Benim ilk bağımsız konumu Salk Enstitüsü, La Jolla, California Dr Renato Dulbecco'nun ile birlikte çalışmak için nadir bir fırsat vardı 2 1 / 2 yılı uzaklıktaki bir üniversite ayarından sonra, MIT döndü 1968 yılında ve orada kalmıştır 1974 yılında, ben MIT personeli katıldı Ben daha önce, esas olarak onkojenik olmayan RNA virüsleri yer vardı benim araştırma alanları, daha fazla ve daha fazla kanser sorunları üzerinde duruldu bulmuştu çünkü Dr Salvador Luria müdürlüğüne altında Kanser Araştırma Merkezi

Doğum tarihi ve yeri

New York'ta Mart 7, 1938, New York

Eğitim

1956-1960

Swarthmore College, Swarthmore, Pennsylvania edebiyat fakültesi mezunu Kimya, 1960 yılında yüksek onur

1960-1961

Massachusetts Institute of Technology, Cambridge Massachusetts, doktora doğru lisansüstü dersler

1961-1964

Rockefeller Üniversitesi, New York, New York Doktora 1964 yılında alınan

Pozisyonlarında

1963-1964

Doktora Sonrası Araştırmacı, Massachusetts Institute of Technology, Cambridge, Mass

1964-1965

Doktora Sonrası Araştırmacı, Albert Einstein College of Medicine, Bronx, New York

1965-1968

Biyolojik Araştırmalar, La Jolla, Kaliforniya Salk Enstitüsü Araştırma Görevlisi,

1968-1972

Mikrobiyoloji Doçent, Massachusetts Institute of Technology, Cambridge, Mass

1972-günümüze

Biyoloji Profesörü, Massachusetts Institute of Technology, Cambridge, Mass

1973-günümüze

Amerikan Kanser Derneği Mikrobiyoloji Prof

Les Prix Nobel tr 1975, Editör Wilhelm Odelberg itibaren, [Nobel Vakfı], Stockholm, 1976

Bu otobiyografi / biyografi ödülü zamanda yazılmış ve daha sonra kitap serisi Les Prix Nobel / Nobel Ders Verme yayımlandı Bu bilgiler bazen Laureate tarafından sunulan bir zeyilname ile güncellenir

Telif Hakkı © Nobel Vakfı, 1975

Lahikası, Mayıs 2005

1975 yılında Nobel Ödülü aldı, immünoloji, viroloji gelen hareket olanaklarının araştırılması, dini New York'ta zaten MIT döndüğünde, benim laboratuvar reorient yaptı ve sonra immünoloji ve viroloji bir karışım yapmış Bağışıklık sistemini değiştirmek için retrovirüs vektörleri kullanılarak bir ilgi şeklinde sürer Bugün

Immünoloji Bizim en önemli keşif, muhtemelen immünglobulin genler, sözde RAG proteinler yeniden düzenler protein çiftinin belirlenmesi oldu Bu aslında iki yüksek lisans öğrencileri, David Schatz ve Margie Oettinger tarafından yapıldı Biz, B lenfosit gelişimi modüle transkripsiyon faktörleri incelenerek döndü ve önemli bir transkripsiyon faktörü NF-KB keşfetti

Biz, B lenfosit gelişimi esas Abelson fare lösemi virüsü ile ölümsüzleşmiş hücreler kullanarak okudu Bu virüsün hücre transformasyonu ve kansere neden olduğu yeteneğini incelerken, onun onkoproteininin tirozin spesifik protein kinaz olduğunu keşfetti Bu aynı zamanda Tony Hunter tarafından keşfedilen zamanda eşsiz bir enzimatik aktivite oldu Bu gözlem, Glivec, en başarılı anti-kanser ilaçlar geliştirilmesi ve onkoproteininin faaliyet hedef alan ilk küçük molekül yol açtı

Aktif bir araştırma programı yürütürken, kendimi, bilimsel kuruluşların yönetim çizilmiş ve bu güne kadar her iki çıkarlarını korumuştur bulundu Yönetimin içine ilk baskını Bay Jack Whitehead bir karşılaşma hakkında aracılığıyla geldi Bana o fon küçük bir araştırma enstitüsü, başlatmak için bir fırsat sundu Biz bağımsız bir varlık olarak, gelişimsel biyoloji ağırlıklı olarak ayrılmış, MIT ile ittifak Whitehead Biyomedikal Araştırma Enstitüsü'nü kurdu Ben inanılmaz bir fakülte çekmek başardı ve Whitehead büyük bir kurum olarak devam etmiştir Bir fakülte, Eric Lander, insan genom diziliminin için itici güç oldu ve o şimdi, Broad Enstitüsü Whitehead bir yavrular üretti

Rockefeller Enstitüsü, Yüksek lisans alma mater Başkanı, 1990 yılında, MIT ve Whitehead New York'a gitti Benim bir işbirlikçi karşı kötüye durumda benim etkinliği hakkında bir sürükle oldu çünkü ben sadece 1991 ile bu konumda kaldı MIT 1994 yılında geri döndü ama yine 1997 yılında Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü (Caltech) Başkanı götürüldü Son sekiz yıldır ben, eşim tarafından son fildişi kule olarak açıklanan, bu büyük bir kurum çalışan onur ve mücadele vardı Bir öğrenci olarak, ben fiziksel bilimler hakkında öğrenilen vardı ama ben bir biyolojik araştırma bilim adamı olarak bu alanda büyük ilerlemeler ile çok az etkileşim vardı; Caltech'e gelen yönüyle bilim ve teknoloji alanında yapılan olağanüstü gelişmeler için büyük ölçüde takdir genişletti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com