Frederick Sanger Geçmişi Hakkında Bilgiler |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Frederick Sanger Geçmişi Hakkında BilgilerFrederick Sanger , Frederick Sanger geçmişi hakkında bilgiler İstanbul, babam, Frederick Sanger, aynı zamanda bir tıp doktoru oldu Rendcombe köyünde 13 Ağustos 1918 tarihinde doğdu Ondan çok etkilenmişti ve muhtemelen daha çok kardeşimin Theodore (Bana bir yıl daha eski), yakında biyolojide ilgi oldu ve bilim ve bilimsel yöntemin önemini bir saygı geliştirdi Bryanston Okulu ve St John 's College, Cambridge, muhtemelen ortalama değil, seçkin bir bilim adamı üzerindeydi Başlangıçta tıp öğrenimi için tasarlanmıştır vardı, ama Üniversiteye gitmeden önce ben benim faaliyetleri ve daha çıkarlarını ben babamın mesleği mümkün olduğu ortaya çıktı daha tek bir hedefe konsantre olduğu bir kariyer için daha uygun olacağına karar vermişti Bu yüzden, Cambridge vardıklarında, bilimi, incelemeye karar verdi ve son derece esas FG tarafından kurulmuştur Ernest Baldwin ve nispeten genç ve hevesli Biyokimya Anabilim Dalı, ayrıca diğer üyeleri aracılığıyla, ben ilk duydum, biyokimya heyecan ve ilgi oldu |
|