Tunceli Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tunceli Üniversitesi BölümleriTunceli Üniversitesi Bölümleri Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (İkinci Öğretim) Jeoloji Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) Kimya Mühendisliği Kimya Mühendisliği (İkinci Öğretim) Makine Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) Gıda Mühendisliği Gıda Mühendisliği (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) İktisat İktisat (İkinci Öğretim) Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Sosyoloji (İkinci Öğretim) Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği Su Ürünleri Mühendisliği (İkinci Öğretim) |
Tunceli Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tunceli Üniversitesi BölümleriTunceli Üniversitesi 22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile Bakanlar Kurulu'nda Tunceli ilinde kurulması kararlaştırılmış olan üniversitedir İlk kez Tunceli Meslek Yüksekokulu adıyla 1983-1984 Öğretim Yılında Fırat Üniversitesi bünyesinde Elazığ’da öğretime başlamış, ilk mezunlarını 1985 yılında Elazığ’da vermiştir1987-1988 Öğretim Yılında Tunceli’ye nakil edilmiştir 4 Fakülte, 1 Meslek yüksekokulu, 2 Enstitüden oluşmaktadır Rektörü Prof Dr Durmuş Boztuğ'dur |
|