Kauntum Yöntemi İle Tedavi |
10-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kauntum Yöntemi İle TedaviKauntum Yöntemi İle Tedavi İnsan vücudunu oluşturan en küçük yapı hücredir Hücrelerin bir araya gelmesiyle dokular , dokuların biraraya gelemsiyle organlar , organların biraraya gelmesiyle sistemler , sistemler ise vücudumuzu oluşturur Kuantum yönteminde en küçük birim olan hücre uyarılarak sorunun temeline inilir Son zamanlarda uygulanmaya başlanan bu yöntem ilk kez Rusya’da denenmiştir Peki nedir kuantum tedavisi? Kuantum tedavisinde iğne ve ilaç kullanılmadan ağrısız tedavi amaçlanmaktadır İlaç kullanılmadığı için oluşabilecek yan etkiler de giderilmiş olur Kuantum yönteminde uygulanan enerji sadece hastalıklı bölgeye etki eder ve sağlıklı hücrelere herhangi bir etkide bulunmaz Bu nedenle uygulanmasında herhangi bir zarar ve yan etki yoktur Tedavinin uygulanma noktası hücreler arasındaki iletişim kanallarıdır Belirli dalga boylarındaki ışınlar bu iletişim kanallarını uyararak hastalıklı bölgenin kendini yeniden organize etmesini sağlar Klasik tıp tedavilerinde ise hastalığın giderilmesi için doğrudan hücre çekirdeğine tedavi uygulanıyor Kuantum tedavi yönteminde yaşamın da temel prensibi olan etki-tepki davranışından yararlanıldığını söyleyebiliriz Her canlı hücre aldığı etki kuvvetine karşı mekanizmasında bu tepkiyi etkisiz hale getiricek şekilde tepki alanı oluşturur Kuantum yönteminde gönderilen ışık enerjisi etki olarak hücreye yansır Bu uyarıyı alan hücre herekete geçerek kendisini yenilemeye mevcut sorunu gidermeye çalışır |
|