Toygar İşıklı - Sen Eşittir Ben Gitar Akor |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Toygar İşıklı - Sen Eşittir Ben Gitar AkorToygar Işıklı - Sen Eşittir Ben Am Dm G Gün karanlıksa etrafın bulanıksa G F Am Kaderin sana düşmansa benden çok da farklı değilsin Am Dm G Yağmura saygın sonsuzsa aşka hiç inanmıyorsan G F Am Zorla günleri sayıyorsan aynı kişi bile olabiliriz Dm G Eminim bi gün senle buluşup bişeyler içeceğiz Dm G - F - Am Hatta belki eskileri anacağız dertleşeceğiz Am Dm G Am En sevdiğin şarkı yalansa hayatının filmi hayatsa F G Dm G Bi de hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi Am Dm G Am Hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsan F G Dm Am Deniz görmeden yaşayamıyorsan sen eşittir ben demektir Am Dm G Gün yol almışsa efkârın omzundaysa G F Am Gözyaşın sana düşmansa benden çok da farklı değilsin Am Dm G Yağmura aşkın sonsuzsa kalbinde saklanıyorsan G F Am Zorla günleri sayıyorsan aynı hüznü bile duyabiliriz Dm G Eminim bi gün senle buluşup bişeyler içeceğiz Dm G - F - Am Hatta belki eskileri anacağız dertleşeceğiz Am Dm G Am En sevdiğin şarkı yalansa hayatının filmi hayatsa F G Dm G Bi de hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi Am Dm G Am Hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsan F G Dm Am Deniz görmeden yaşayamıyorsan sen eşittir ben demektir |
|