Barış Akarsu Hayatını Kaybetti... |
07-04-2007 | #1 |
yosun_26
|
Barış Akarsu Hayatını Kaybetti...Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak kurtarılan şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatını kaybettiği açıklandı Ölüm haberini sevenlerine doktoru Servet Barış verdi 5 gündür yaşam mücadelesi veren Barış Akarsu hayata veda etti Bodrum'da geçirdiği kazanın ardından komaya giren genç sanatçının 2310'da öldüğü açıklandı Doktorun ölüm haberini açıklamasından hemen sonra hastane etrafında toplananan yaklaşık 300 kişi gözyaşlarını tutamadı Hastanenin önünde sanatçının ailesi, yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu Kalabalık arasından sinir krizi geçiren ve bayılanların olduğu açıklandı |
07-04-2007 | #2 |
tatia27
|
ben çok üzüldüm ya şahsen çok gençti ve eminim yapacagı şeyler vardıallah ailesine ve sewenlerine sabır versin çok agladım ya!!!!!!!!!!
07-04-2007 | #3 |
pesimistt
|
eet yaa duynca bnde çok üsüldmallah ailesine sabır versn Allah rahmet eylesn!!
07-05-2007 | #5 |
[YaSiN]
|
bşverrrrrrrrsenn hayatta herşeyi kafana takarmısın??? EWT EWT SEN |
07-05-2007 | #7 |
angelesdream
|
ya bende sabah duydum vefat ettiğiniçok üzüldüm gerçektenallah sevenlerine ve ailesine sabır versinAllah günahlarını affedip yerini cennet eylesin haber için sağol yosuncuğum |
07-05-2007 | #8 |
_SiYaH_
|
bende üzüldüm daha çok gençmişş allah ailesine sabır versin allah rahmet eylesinallahım günahlarını affetsin
07-05-2007 | #9 |
Gözyaşı
|
Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Barış Akarsu’nun cenazesi İstanbul’a getirildi Akarsu’nun cenazesi, Atatürk Havalimanı’nda Seyhan Müzik’in sahibi Mehmet Seyhan, gazeteci Yüksel Aytuğ, yakınları ve sevenleri tarafından karşılandı Kadıköy Belediyesi tarafından tahsis edilen cenaze nakil aracına konulan Akarsu’nun cenazesi, memleketi olan Bartın’ın Amasra ilçesine götürülmek üzere yola çıkarıldı Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin