Metro Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Metro Şarkı SözleriAVUCUMDA GÖKYÜZÜ Öyle bir çıktım bugün evden Tüm dertlerim orda kaldı İçimdeki karakışı Yaz rüzgarları aldı Avucumda gökyüzü Yüreğimde okyanuslar Aşkımın tek şahidi Parlayan yakamozlar Güneş kadar sıcak sevgin Denizler kadar mavi Aklımda hep gözlerin Sensizlik kadar derin Avucumda gökyüzü Yüreğimde okyanuslar Aşkımın tek şahidi Parlayan yakamozlar |
Metro Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Metro Şarkı SözleriÇOK ERKEN Gecenin ışıkları Yansırken gözlerinden Tutsak heceler Dudaklarımdan dökülürken Ürkek ellerin Dokunurken bana Yosun gözlerin neden hala çok uzakta Çok erken değil mi sence Hoşçakal demek için herşeye Savurur deniz yeli Anlatır uzaklardan Bir aşk kuytusu Bekler bizi kumsalda Tuz tadı teninde dalgalar sanki içimde Geçmişten bir hayal Şu anında peşinde |
Metro Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Metro Şarkı SözleriGİT gitme demek çok zor inan kendini yenmeli insan arkamızda hep yarım şarkılar bıraktık git ardına bakma gözyaşlarımı silerim sonra ben hep yalnız yürüdüm karanlıkta bu sokakta sonrası yok ben bilirim aşklar bir kere biter arkamızda hep yarım şarkılar bıraktık |
Metro Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Metro Şarkı SözleriKAÇARKEN Gece boş biş sokakta Yürüdüm yine yanlızca Bir kaldırım buldum oturdum İnsanları izledim Etkili bakışlar gördüm Uzanan eller İstekler gördum gizemlı Yalanlarla beraber İnsanlardan cok sıkıldım keNdimi savunmaktan yoruldum Sığınacak bir liman aradım Kaçarken, kaçarken * |
Metro Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Metro Şarkı SözleriMAVİ Gözlerinde Her gece maviye Kaydı gökyüzü Ellerinde Göçmen kuşlar Havalandı Güneşin doğduğu Yere Kaçış yok Yukarı bak Kanatlarımın gölgesine Orda kal Bir martı gibi parlayamasamda Gecenin Işığında |
Metro Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Metro Şarkı SözleriMEVSİM SONBAHAR yaprakların döküldü önce rengin soldu ardından beni hiç düşünmeden sarıldın rüzgara,gittin gözlerinden anladım önce sonra sözlerinden hiç mi sevmedin? hiç mi sevilmedin? yağmurda yaşatmaz seni güneşte, artık yağmurda yaşatmaz seni güneşte, artık mevsim sonbahar mevsim sonbahar mevsim sonbahar * |
Metro Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Metro Şarkı SözleriOYUN BİTTİ Arkanda Kurumuş güller kalacak Renkler yok artık Yağmurdan sonra Gölgenin peşinden Gideceksin Herkeze çağrılar bırakacaksın Yanıt yok Oyun bitti İçinde neonlar Sönerken Yarınlar ağlayacak senin için Omuzuna yaslanacak Annen de Yok artık |
Metro Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Metro Şarkı SözleriSAHTE Sen yokken buralarda Yalanlar Yılanlar dolu Kimler için gözyaşları döktüm Hangi oyuncu dudakları Öptüm Eller sahte gözleri sahte Gülüşleri sahte insanler tanıdım Elleri sahte gözler sahte Sevişmeleri sahte insanlar tanıdım Ve hepsinden kaçıp kendi Geceme saklandım Ne aşklar söndü bir gecede Geriye sözler Düşler kaldı Kimler için gözyaşları döktüm Hangi oyuncu dudakları Öptüm |
Metro Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Metro Şarkı SözleriSİYAH KADIN Kapattığım tüm kapılar yine kendime açılıyor kadınlarım kaçışım yalnızca benden sana birgün ancak sararmış resmim hayallerim kalacak sen siyah kadın gitmelisin artık biliyorsun çünkü sen maskemin ardını görüyorsun |
Metro Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Metro Şarkı SözleriSON GİDİŞİM İçime sığmıyor Gözlerin Gözyaşların karanlığım Bir parçası eksik artık Bu devasa yap-bozun Görmüyorsun Çok acımasızca hala Yola devam edişin Dön Bir bak arkana Bu benim Son gidişim Bu oyun Bitmez sanırdık Çok yanıldık Esir mi hala korkuların Bu oyunda Esir misin hala Tek kişilik oyununda |
Metro Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Metro Şarkı SözleriYALNIZLIĞA SAVRULDUK Yorgun geceler Gelip geçer Yalnızlığım beni bekler Güneş doğarken üstüme Düşlerim Kaçar gider Bu eksik şu fazla derken Çok fazla çok eksik olduk Ne çok ne çok sevdik Derken Yalnızlığa savrulduk --->: Metro Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Metro Şarkı Sözleri |
|