Doğum Günü Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğum Günü Şarkı SözleriDoğum Günü Şarkıları, Doğum Günü şarkı sözleri Arkadaşınızın doğum gününü kutlamak istiyorsanız ona bu şarkıları dinletin ismail YK Doğum Günün Kutlu Olsun Gözyaşın Sevinçten Olsun Sarkı Sözü Doğum günün kutlu olsun Gözyaşın sevinçten olsun Mutluluklar senin olsun yar Bakışların ömre bedel Gözlerin senden de güzel İyi ki de sen doğmuşsun sen Doğum günün kutlu olsun Gözyaşın sevinçten olsun Mutluluklar senin olsun yar Bakışların ömre bedel Gözlerin senden de güzel İyi ki de sen doğmuşsun sen Dilediklerin olsun gönlünce İsterim mutlu ol bütün ömrünce Bir yıl daha geçti iyi ki sen varsın Yakışıyor sana sen gülünce Doğum günün kutlu olsun Gözyaşın sevinçten olsun Mutluluklar senin olsun yar Bakışların ömre bedel Gözlerin senden de güzel İyi ki de sen doğmuşsun sen Doğum günün kutlu olsun Gözyaşın sevinçten olsun Mutluluklar senin olsun yar Bakışların ömre bedel Ayna - Doğum Günü Bugün özel bugün güzel bir gün İçimde tarifsiz bir huzur var Bütün gece dua ettim yine Ne güzelmiş senle yaşananlar Bu sabah çok erkendi uyandım Karanlıktı hala tüm sokaklar Yağmur Yağdı, yıkandı tüm şehir Güneş açtı bütün hatıralar Takvimlerden bir gün daha düştü Bir gün daha gidişinden sonra Ben iyiyim ağladığıma bakma Alışmak zor sensiz yaşamaya Doğumgünün kutlu olsun canım Mutlu olsun benim diğer yarım Doğum günün kutlu olsun canım Yanındayım yerim senin yanın Eşyaları tek tek toparladım Uzun uzun resimlere baktım Iki damla aktı gözlerimden Sevdiğin bir türküyü fısıldadım Doğumgünün kutlu olsun canım Mutlu olsun benim diğer yarım Doğum günün kutlu olsun canım Yanındayım yerim senin yanın Tan - Doğum Günü Şarkı Sözleri Tek başıma dört duvar Sanki mevsim hep bana sonbahar O duvarlarda seninle mutlu mesut günlerin resmi var Resimlerin hep güleç üzgün olan bir tane var haydi seç Senin Aldıgın çerçevenin içinde mutsuzum yalnızım Bugün bir kaşka yüreğim yanıyor Kendimden önce merak ediyor soruyorm Başka ellerde belkide mutlusun Bense seninle bittiğim yerde duruyorum Bugün senin doğum günündü Ömrüm yıllara bölündü Ruhumu teninle boyadım Evimdir kokunla yaşadım Buda sana hediyem alırsan Aklının bi yerinde dursun Unutma yaşıyor olursam Aynı adreste bulursun x2 Bugün bir kaşka yüreğim yanıyor Kendimden önce merak ediyor soruyorm Başka ellerde belkide mutlusun Bense seninle bittiğim yerde duruyorum Bugün senin doğum günündü ömrüm yıllara bölündü Ruhumu teninle boyadım Evimdir kokunla yaşadım Buda sana hediyem alırsan Aklının bi yerinde dursun Unutma yaşıyor olursam Aynı adreste bulursun x2 Bugün senin doğum günündü adettendir Bunca yıllık ömrümü sende kalan gönlümü Yüzümdeki kırık tebessümle topladım hediye yaptım Kendimi getirir verirdim ama Bende kalan tek vasfın gurur yaptım Asla sevmedim yine gözümde bi damla yaşsın Yeni yaşın kutlu olsun Aşkım! |
|