Muse Feeling Good Şarkı Sözü |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muse Feeling Good Şarkı SözüMuse Feeling Good Şarkı Sözü Muse Feeling Good Şarkı Sözleri Muse Feeling Good Şarkı Sözü Türkçe Çevirisi Muse Feeling Good Şarkı Sözü Türkçe Çevirisi Birds flying high you know how I feel Yüksekten uçan kuşlar nasıl hissettiğimi siz biliyorsunuz Sun in the sky you know how I feel Gökyüzündeki güneş nasıl hissettiğimi sen biliyorsun Reeds driftin' on by you know how I feel Sürüklenen kamışlar nasıl hissettiğimi siz biliyorsunuz It's a new dawn Bu yeni bir şafak It's a new day Bu yeni bir gün It's a new life Bu yeni bir hayat For me Benim için And I'm feeling good Ve iyi hissediyorum Fish in the sea you know how I feel Denizdeki balık nasıl hissettiğimi sen biliyorsun River running free you know how I feel Özgür akan nehir nasıl hissettiğimi sen biliyorsun Blossom in the tree you know how I feel Ağaçtaki çiçek nasıl hissettiğimi sen biliyorsun It's a new dawn Bu yeni bir şafak It's a new day Bu yeni bir gün It's a new life Bu yeni bir hayat For me Benim için And I'm feeling good Ve iyi hissediyorum Dragonfly out in the sun you know what I mean, don't you know Güneşin etrafındaki kızböceği ne demek istediğimi anlıyorsun, değil mi Butterflies all havin' fun you know what I mean Eğlenen bütün kelebekler ne demek istediğimi siz biliyorsunuz Sleep in peace when the day is done Gün bittiğinde huzur içinde uyu And this old world is a new world Ve bu yaşlı dünya yeni bir dünya And a bold world Ve cesur bir dünya For me Benim için Stars when you shine you know how I feel Yıldızlar parladığınızda nasıl hissettiğimi siz biliyorsunuz Scent of the pine you know how I feel Çamın kokusu nasıl hissettiğimi sen biliyorsun Oh freedom is mine Oh özgürlük benim And I know how I feel Ve nasıl hissettiğimi biliyorum It's a new dawn Bu yeni bir şafak It's a new day Bu yeni bir gün It's a new life Bu yeni bir hayat For me Benim için And I'm feeling good Ve iyi hissediyorum |
|