Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözlerialıp başımı Dertler Gönlümü Dantel İşlemiş Yok Bir Zafer Hasretim Gülmeye Durun Gelmeyin Üstüme Üstüme Çare Yok Bu Derdime Benim Derdim Kendimle Alıp Başımı Gidesim Geliyor içip içip Ölesim Geliyor Zindanlara Giresim Geliyor Şu Koca Dünya Bana Dar Geliyor |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı SözleriAllah'ım Nerdesin Sen Kimlesin Ne Haldeyim Dertteyim Bilmez Misin Sensiz Günler Akıp Giderken Anlamadım Sen Hala Bendesin Yasakmısın Bana Uzakmısın Yaralı Kalbime Tuzakmısın Canımı Canına Kattım Aldırmadın Anlamadın Taşmısın Yine Yoksun Yanımda En Zor Anımda Dinmiyor Bitmiyor Bu Acı Allahım Yine Korku Var Acı var Pişmanlık Var Allahım Sana Sığınıyorum Kurtar Allahım Neden içimde Hala Umut Var Allahım Sana Sığınıyorum Kurtar |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözleriaşka mahkum Unutma seninde bir gün başın dara düşecek Yalan dünya sana bana aldırmadan dönecek Aşk seni de vurunca boynun bükük kalınca Kalbinin sesini duyunca Anlarsın çok geç olunca [Nakarat] x 2 Aşk haketmeyenlere Gülleri dikenlere Can çekip gidenlere mahkum Sonlar hep hüzünlere, çaresiz bitişlere Günahlar ateşlere mahkum |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözleribay bay Ele avuca sığmayan O kalbi durdurdum duyuldu mu Yillar varki zincirlerdin Bu deli dolu gururu mu Yıldızlı takdire laik uyumu mu Anladın ama üzgünüm çok geç oldu Hadi bay bay kuzum bay bay kuzum (2x) Yanağın gamze olsa , gözlerin yıldız olsa Kucağına gül dolsa bay bay kuzum gidiyorum Unuttum dünlerimi, kuruttun güllerini Yaktım gemilerimi bay bay kuzum gidiyorum |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözleriçilek Kapına güller koyan, Telefonda dinleyip susan, Gölgen gibi peşinden koşan, Bendim ben, bendim ben Camına taş atıp kaçan, İçip içip ağlayan, Yoluna sevdiğim yazan, Bendim ben, bendim ben {ben ben ben ben} [Nakarat] x 2 Çilek dudaklarına yapışıp kalıcam Gözlerinden kalbine akıcam Yar senin için bu şehri yakıcam Senin aklını aklını alıcam {Çilek dudakları} x 3 |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözleriesinirim Çok Zor Günlerim Oldu Benim Çok Ağladıgım Oldu Bazen Durgun Bazen Deli Terk Edilişlerimde Oldu Sebebli Sebebsiz Böyle Hiç Olmadım Beni Böyle Hiç Yanmadım Böyle Çaresiz Hiç Kalmadım Geçer Dedim Yıllar Oldu Esirinim Biter Dedim Ömür Bitti Sen Bitmedin Unut Dedim Kendime Söz Geçiremedim Beden Benim Can Senin Esirinim |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözlerifıstık Hiç Aklımda Yokken Sıradan Sakin Yaşarken Herşeyden Vazgeçiren Davetkar Gözlerin Ateşli Sözlerin Kurbanıyım Hiç Hesapta Yokken Öyle Masum Yaşarken Herşeyden Vazgeçiren Beni Yoldan Çıkarıp Yasakları Deldiren Güzellerin Kurbanıyım Tenhalarda Menhalarda Kuş Uçmaz Kervan Geçmez O Kuytularda Tenhalarda Menhalarda Kuş Uçmaz Kervan Geçmez O Kuytularda Al Koynuna Fıstıkkkk Gecene Ateş Olurum Tenine ilaç Olurum Gizlice Gir Koynuma Fıstıkkkk Gecene Ateş Olurum Tenine ilaç Olurum Gizlice Gel Koynuma |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözlerigelincik Hergece Rüyalarımda Düşlerimdesin Tanrıya Dualarımda Dileklerimdesin Kurumuş Dudaklarımda Son Şarkım Sensin Nerdesin Gelincigim Her Sözün Başlangıcında Bitimindesin Kalbimin Tek Sahibisin Sen Bunu Bilirsin Kurumuş Dudaklarımda Son Duam Sensin Nerdesin Gelincigim Senin Yerin Benim Yüreğim Tutunamazsın Başka Ellerde Senin Baharın Güneşin Benim Tutunamazsın Başka Ellerde |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözlerigözyaşındayım Gittiğin günden beri yalnızım Söyleyecek tek bir söz bile bulamadım Seni bensiz beni sensiz bıraktın kaçtın Sebebini sorma zorundaydım Ağlarken seni özlüyorum Ağlarken seni bekliyorum Uzaklarda arama gözyaşındayım Ben de senin gibi ağlıyorum Ben de senin gibi çok seviyorum |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözleriizin ver aşk için dua ettim unuttum imkansız olmasını temelin bu defa boyun eğmem savaşırım senle kader değişmelisin güldüm ağladım da alın yazım dedim her haline ilk defa karar verdim kader kendi yolumda yürümeye bir kez olsun unut beni çek yakamdan kapkara ellerini yalan dünya hiç olmazsa kendi kendimi kandırmama izin ver karalar bağlasamda ateşle oynasamda günaha bulansamda bu defa benim olsun izin ver benim olsun |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözlerikaldım böyle Hiç Halim Yok Bir Daha Peşinden Delice Koşmaya Umudum Yok Yeniden Hatasız Bir Aşk Kurmaya Yıkıldım Kalkacak Gücüm Yok Sustum Söyleyecek Sözüm Yok Beni Anlayacak Bir Yürek Yok Kaldım Böyle Aşktan Yana Şansım yok Derdime Derman Hiç Dostum Yok Bir Parça Huzurum Yok Kaldım Böyle Seni Zalim Ellere, Cehennem Ateşlerine Gül Yerine Dikenlere Vermeli Dönülmez Yeminlerle Günahıyla Vebaliyle Aşk Sandığım Bu Saçmalık Bitmeli --->: Berksan Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Berksan Şarkı Sözleri |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözlerikıvır bak başıma açtığın dertlere bilmem nezaman gelirim kendime amam aman tövbe senle konuşulmaz o dilin kemeiği yok yarışılmaz anlatsakta anlaşılmazki amam aman tövbe senle konuşulmaz o dilin kemiği yok yarışılmaz bile bile ateşle oynanmazki dikkat et sözlerine de dilin dişini kırmasın hiç olmazsa ayrılırken beni vurmasın ama sen yalan seversin yalancısın kıvır kıvır kıvır bu sana yakışır kıvır kıvır kıvır bu sana yakışır |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözlerikum saati Gün gelirde aklına düşersem sevdiğim Bak güneşe bak ben öyle yanmıştım aşk ile Aşkın ile Gün gelirde aklına düşersem sevdiğim Bak geceye bak beni öyle kararttın işte Yar gidişinle Gelenler oldu gidenler oldu Kum saati dibini buldu Saçlarıma aklar doldu Sen kaderimin son oyunu |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözlerinaz naz Bak Yüzümde Güller Tükendi Sabrın Sonu Hani Selametti Dilimde Aşkın Tüyleri Bitti Bekle Bekle Zaman Geçti Çok Çalıştım Aşkın Uğruna Yarıştım Zalim Zamanla Dostlar Adımı Koymuş Budala Sana Aşkım Uğruna Çok Çektirdin Bana Hergün içirdin Kahrına Bu Naz Dolu Aşkına Usandım Sonunda Naz Naz Yetti Be Naz Naz Tükettin Naz Naz Bezdirdin Canıma Yettin |
Berksan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berksan Şarkı Sözleriolsun Beni Benden Alıp Çok Uzaklara Gittin, Olsun Benim Kalbimi Çalıp Uçurumlara İttin, Olsun Beni Benden Alıp Uzak Diyarlara Gittin, Olsun Benim Ruhumu Çalıp Uçurumlara ittin Beni Hayallere Sahte Gülüşlere Mahkum Ettin Olsun Olsun Sen Gittin Bari Acın Dursun Olsun Olsun Hayatım Dediğim Gözlerin Sonum Olsun |
|