Hakan Altun Şarkı Sözleri 2 |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Cok yanlizdim buralarda Cok agladim yoklugunda Karsima gecmissin ben geldim diyorsun Yillar gecti biliyorsun Gözbebegimdin canimin iciydin Vazgecilmezimdin yillardir nerdeydin Geceler buz gibi günler hic bitmedi Haber vermek zormu geldi Askimi bilde hayatima girme Yanlizligima sen yenildin Sen ellerde ben hüzünlerde Sensiz yasamayi ögrendim Ahhhh… Sensiz yasamayi hic sevmedim |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Canım gel sözümden dönersem öldür sen Geçmişimden sayfa sayfa vazgeçtim ben Canım sen yürekte teksin kalbimsin Çok kolaysa yıksalar ya sen gerçeksin Seninim delinim yanıyor bedenim Yeniden aşk tütüyor yüreğim Sevdam dağa taşa tırmanıyor Aşkım koşa koşa yol alıyor Gönlüm bile bile Gönlüm seve seve Zevkle kaderine katlanıyor |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Sira sanada gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkadasimdin Ben sevmistim yarinlarim icin Canimin cani can yoldasimdin Ben sucluyum sevdigim icin Hic aglamazdim ama Ben aglarim sende agla Yaptiklarin yanina kar kalir sanma Söz vermistin simdi yoksun Ayriligin günahi bir tek senin boynuna |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Sira sanada gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkadasimdin Ben sevmistim yarinlarim icin Canimin cani can yoldasimdin Ben sucluyum sevdigim icin Hic aglamazdim ama… Ben aglarim sende agla Yaptiklarin yanina kar kalir sanma Söz vermistin simdi yoksun Ayriligin günahi bir tek senin boynuna |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Bir sabah uyandım Sen yoktun yanımda Aradım her yerde Dönmüştüm çılgına Nasıl yaptın bunu bana Nasıl beni terk edersin Korkmazmısın hiç allahtan Sızmamaz mı yüreğim Ölümüne seven bendim Hayatımı veren bendim Değerini sen bilmedin Aşkımıza ihanet ettin Ansızın çekip giden sensin Sen bana yanlış yaptın |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Benim en zor anlarimda Imdadima o kosardi Simdi böyle yikildiysam Eller degil o basardi Dert üstüne dert koymayi Düsündükce kahr olmayi Bir mechulde kaybolmayi Eller degil o basardi Hani büyük sevdamizda Askimiz her engeli asardi Simdi mutsuz caresizsem Eller degil o basardi |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Yazik sana hic birsey olmamis gibi kirik bir kalp birakarak gidiyormusun bu günlerin yarini var Allah bilir icinde hic mi sucluluk hissetmiyorsun sana ne söylesem bos biliyorum anlamini beklemem sen kararini vermis gidiyorken ben yuzune gulemem Sevda ektim ihaneti biciyorum cok sevmistim iste buna yaniyorum vazgecilmez sandin sen kendini sana nokta koyuyorum x2 Ayip sana hic birsey olmamis gibi kirik bir kalp birakarak gidiyormusun sana ne söylesem bos biliyorum anlamini beklemem sen kararini vermis gidiyorken ben yuzune gulemem Sevda ektim ihaneti biciyorum cok sevmistim iste buna yaniyorum vazgecilmez sandin sen kendini sana nokta koyuyorum x2 |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Her acıya göğüs gerdim Aşk acısı ne illetmiş Sevdiğime gönül verdim Nefes alırken ölmek imiş Vaylar bana vahlar bana Yari görmek haram bana Yollar bana dağlar bana İlaç olur bu yaraya Ben senin ne yarin nede canın Ben senin ne sevdiğin ne baharın Ben senin belki umrunda değilim Ama sen benim sen benim,nefesimsin Gönül bahçem sevgi dolu Aşk olmazsa yolun sonu Aşk bahçemde açan güller Yokluğunda bir bir soldu Vaylar bana vahlar bana Yari sevmek haram bana Yollar bana dağlar bana İlaç olur bu yaraya |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Cümle alem gıpta eder, Özenirdi aşkımıza Beni sana seni bana Pek hoş görürlerdi canım Dertten uzak çok mutluyduk Ne olduysa oldu bir anda Yollarımız ayrıldı Kalakaldık çok uzakta Göze geldik Söze geldik Bu aşkın sonu böyle miydi? Göze geldik Söze geldik Bu aşkı kimse çekemedi Ona şuna buna başkalarına Yar etmem seni Bizim aşkımız çok güzeldi Ah be güzelim nazara mı geldik? |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Yok yere ayrıldık yıprattık aşkı Gönlüm heba oldu aklım karıştı Sevmedin sen beni Benim seni sevdiğim gibi Yanmıyor yüreğin yanmıyor kalbin Her gün benim yandığım gibi Sevmedin sen beni Benim seni sevdiğim gibi Bakmıyor yüreğin bakmıyor gözlerin Benim sana baktığım gibi Binlerce kez tövbe ettim bin kere döndüm Ne yeminler bozdum ama yine kördüğüm Aşkımızın sonu yoktu yoktu bir çözüm Kaçıp gitmek tek çareydi çok üzgünüm |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Hayattan bezmiş bir köle gibi Yaşıyorum niye? Güneşim batık doğmuyor ağlıyorum gündüz gece İçimdeki şu yangını sormaz hiç kimse Bir de bana sorun dostlar, çekilmez çile Niye bana gelmiyorsun? Hiç mi beni sevmiyorsun? Zor mu gelir bütün bunlar Niye susup söylemiyorsun? Meyler çare bulamadı Dostlarım arayıp sormadı Ağladım sabaha kadar Gözyaşımı silen olmadı Sessizliğini dinlemek bile çok güzeldi Sensiz yaşamak hayatın en çekilmez derdi oldu Derin bir yalnızlık bu yaşadığım şimdilerde Bir başımayım koskoca evrende Biri olsun istiyorum; hem dost hem sevgili Hem de deva dertlerime --->: Hakan Altun Şarkı Sözleri 2 frmacil sayfa 2iki --->: Hakan Altun Şarkı Sözleri 2 |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2yaralarım var acılarım çok aşk için artık hiç vaktim yok yarınlarım var ümitlerim yok temiz gönlümde aşka yer yok her aşkta bir yara yetti canıma ne gerek var aşk için ağlamaya yarın bir gün seninle oLsam olmasam hiç farketmez ben artık küstüm aşklara yarın bir gün seninle oLsam olmasam hiç farketmez ben artık küstüm aşklara yaralarım var acılarım çok aşk için artık hiç vaktim yok yarınlarım var ümitlerim yok temiz gönlümde aşka yer yok her aşkta bir yara yetti canıma ne gerek var aşk için ağlamaya yarın bir gün seninle oLsam olmasam hiç farketmez ben artık küstüm aşklara yarın bir gün seninle oLsam olmasam hiç farketmez ben artık küstüm aşklara yarın bir gün seninle oLsam olmasam hiç farketmez ben artık küstüm aşklara yarın bir gün seninle oLsam olmasam hiç farketmez ben artık küstüm aşklara |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Her aşıgın kolay söyleyecegi bir şey degildir hala seviyorum ve bekliyorum demek ölümsüz bir aşk olsa gerek hala seviyorum ve bekliyorum diyebilmek Kör olmuşum görmüyorum senden başka hiç kimseyi ağlıyorum bilmiyorum yaşadıkça sensizligi ne başkasını sevecek vaktim var nede seni unutacak yüreğim belki umrunda bile degil ama ben sensizligi sevmedim bekliyorum ama boş yere bütün yorgunlugum özlüyorum ama hasretinle savruluyorum seviyorum diye ağlıyorum diye kendi halime gülüyorum bekliyorum ama boş yere bütün yorgunlugum özlüyorum ama hasretinle savruluyorum seviyorum diye ağlıyorum diye kendi halime gülüyorum Kör olmuşum görmüyorum senden başka hiç kimseyi ağlıyorum bilmiyorum yaşadıkça sensizligi ne başkasını sevecek vaktim var nede seni unutacak yüreğim belki umrunda bile degil ama ben sensizligi sevmedim bekliyorum ama boş yere bütün yorgunlugum özlüyorum ama hasretinle savruluyorum seviyorum diye ağlıyorum diye kendi halime gülüyorum bekliyorum ama boş yere bütün yorgunlugum özlüyorum ama hasretinle savruluyorum seviyorum diye ağlıyorum diye kendi halime gülüyorum HaLa seviyorum diye ağLıyorum diye kendi haLime gÜlüyorum |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Ben sana gönlümü ömrümü verdim Ben duyguları senin yoluna serdim Duygularımı sana mahkum etmişim Sen sen beni beni anlamıyorsun Kara gözlüm kaçma benden ne olursun Gün gelir herkes gider birgün el olur Kar düşer saçlarıma gelde naz etme Dostluğum baki kalır sunduğum sende Sensiz bu dünya benim hiç umurumda değil Ahvalim perişanım sensiz hiç hoş değil Duygularım senin gönlünde değil Sen sen beni beni anlamıyorsun |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Mutlumuyum sanıyorsun En az senin kadar sancılarım Gülüyorum sanıyorsan Inanki çok aldanırsın Mecburdum gitmeye Dönüşü yok geriye Farzet bir rüyaydı Yalan oldu bu hikaye Kabul et Sonu yoktu birgün ayrılacaktık Kaderin kucağında belki bir oyuncaktık Kabul et suçunu Seninde var hatalarn Çalmıştı kapıyı o hain zalim ayrılık |
|