Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriManisa’nın Akhisar ilçesinden İzmir sahnelerine oradan İstanbul’a ve derken tüm Türkiye’ye mal olmuş bir ses bir yorumcu 1980‘lerde İzmir sahnelerinde çalışan Kibariye o yıllarda İzmir fuarına gelen tüm sanatçıların dikkatini çeker Bunlar arasında Muzaffer Özpınar’da vardır Ünlü bestekar sanatçıyı o zamanlar İstanbul’da Stardust gazinosunu çalıştıran Turgut Akyüz’e anlatır Rahmetli Turgut Akyüz Kibariye’yi dinlemek ister İzmir’den İstanbul’a gelen Kibariye’nin kaderi de böylece değişmeye başlamış olur Gazinocu Turgut Akyüz tarafından çok beğenilen Kibariye Stardust gazinosunda sahne almaya başlar Kibariye çok kısa sürede gerek sesi, gerekse yorum her şeyden önemlisi de doğallığıyla tüm meydanın dikkatini çeker Böylece bir teklif yılbaşı gecesi (1980) TRT Televizyonundan gelir Kibariye’nin yaşamını birden bire değiştiren yeni hayat başlamış olur Kibariye Kimbilir adlı parça ile çıkış yakalar ve 1980’lerden 1990’lara 21 Kaset yapmasını sağlar Halkın Kibariye’ye gösterdiği yoğun ilgi çeşitli gazinolarda gece klüplerinde Anadolu ve Avrupa turnelerinde çalışması sağlar Bu çıkış Özel TV kanallarının da ilgisini çeker İlk show Darısı Başınıza isimli evlendirmeyi konu alan eğlence programı ile Kanal 6 ile başlar, daha sonra "Eğlen Coş İşte Kiboş" ismi ile ATV’de devam eder daha sonra İnter Star’da Kibariye Show ile ve de son olarak TGRT’de yapılan program ile sona erer Kibariye’nin bugüne kadar çalışmış olduğu şirketler Atlas Plak-Sembol Sırasıyla Bayşu Plak-Makro Müzik-Banko ve de son olarak PRESTİJ MÜZİK |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriNereye gülüm söyle nereye Canım istesen hazırdım ben vermeye Sana gözbebek gibi ben baktım Unutuldum, çok yalnızım Haram bana senle olmak Öyle zor ki yalnız kalmak Biliyorsun öyle hain, Yalvarırım; son kez dön bak Yar yar yar yar vurma beni derinden Zor zor zor zor vazgeçip kopmam senden Bir sor haber ver gittiğin o yerlerden Yanar yanar tutuşurum habersiz kalsam senden |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriDeğer mi hiç? Boş yere küsme düşlerine İnan, O'nun da yanına kalmaz Bırak gitsin üzülme Hayat sevenlerin yanındadır, Unutma, Gülümse kaderine Yak bütün fotoğrafları, O'na ait bütün eşyaları, Bu gece ümitlerini al koynuna Gün doğmadan unut insafsızı! Kader buluşturdu Kader ayırdı O aşka inanmadı Sil gözyaşlarını Sakın ağlama O kalbinle oynadı Hayat sevenleri korur Ateşe atmaz Gülüm, Sana kıyamadı Yak bütün fotoğrafları, O'na ait bütün eşyaları, Bu gece ümitlerini al koynuna Gün doğamdan unut insafsızı! |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriYeniden sevmeyi dener miyim Her şeyi silmişken şu kalbimden Böyle bir delilik eder miyim Bak hala ağlıyorum Ateşlerde yanıyorum Öyle pişman ki şu kalbim Sevmekten çok korkuyorum Sevemem sevemem ben Oyunlara gelemem ben Benim aşka hiçbir ilgim yok Sana bir söz veremem ben Ben senin huyunu bilmez miyim Seninle bir adım gider miyim Senin aşkın bitmişken şu kalbimde Yeniden aldanıp sever miyim Bak hala ağlıyorum Ateşlerde yanıyorum Öyle pişman ki şu kalbim Sevmekten çok korkuyorum Sevemem sevemem ben Oyunlara gelemem ben Benim aşka hiçbir ilgim yok Sana bir söz veremem ben |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriEvde çoluk çocuk aç gacilerle gezersin Kaçacağım anama o zaman göreceksin Gideceğim anama o zaman göreceksin Elime de takarım zilleri Belime de bağlarım yemeni Oynamadan duramam Bakarım kendi kendimi Sen ne biçim herifsin sözümü dinlemezsin Paracıklar cebinde babam gününü gün edersin Sipaliler cebinde gününü gün edersin Aman bi recalim var Söz verdim söz kendime Bakacağım kendime Sefam olsun sefacım Dönmem bu herife Dönmeyecem Çirkin herife |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı Sözlerien güzel duygularla yuvamızı kurmuştuk en tatlı hayallerle karı koca olmuştuk birimiz peri kızı birimiz padişahtık bir masal dünyasında ne güzel yaşamıştık büyü bozuldu birden hatıralar ağladı mazi kalan günlerden bizde sevgi kalmadı evimiz kuzu gibi gönlümüz bir saraydı ne olurdu ah tanrım aşkımız yaşasaydı birimiz peri kızı birimiz padişahtık bir masal dünyasında ne güzel yaşamıştık büyü bozuldu birden hatıralar ağladı mazi kalan günlerden bizde sevgi kalmadı |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriYürüdüğün yollarda yürüyeyim Yalvarırım bırak ben geleyim Canımı iste feda edeyim Yürüdüğün yolarda yürüyeyim Olmaz sensiz olmaz olmaz sensiz asla olmaz Yürüdüğün yollarda yürüyeyim Nerdesin beni unutsun demişsin nerdesin Bunu sen diyemezsin nerdesin seni unutmak kolay mı Beni bağırtmak kolay mı söyle nerdesin Yürüdüğüm yollar bitmiyor anlatamam kalbim çok acıyor senin İçin bir can ölüyor söylesene nerdesin Nerdesin beni unutsun demişsin nerdesin Bunu sen diyemezsin nerdesin seni unutmak kolay mı? Beni bağırtmak kolay mı söyle nerdesin |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriKimbilir bu gidişin dönüşü olacak mı? x 2 Ahh nasıl yollarına bakacağım kimbilir? x 2 Ufkumda bakan güneş bu sabah doğacak mı? Kalben ne kadar dertli olacağım kim bilir? Kim bilir, kim bilir, kim bilir, kim bilir x 2 Beklemeye tahammül gösterecek bu gönlüm Beklemeye tahammül gösteriyor bu gönlüm Ne malum uzun mudur sensiz gececek ömrüm x 2 Belki de baş ucumda arzu ettigim ölüm Hangi yakın zamanda öleceğim kim bilir Kim bilir, kim bilir, kim bilir, kim bilir x 2 |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriŞimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anılarla beraber faydası yok Gel bunları bırakalım artık bir tarafa Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vaat etseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkım yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vaat etseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkım yok Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anılarla beraber faydası yok Gel bunları bırakalım artık bir tarafa Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anılarla beraber faydası yok Gel bunları bırakalım artık bir tarafa Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vaat etseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkım yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vaat etseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkım yok |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriBen sevmedim senden önce Ben gülmedim senden önce Yalanmis duygular Sahteymis gözler Aldanmisim senden önce Karagözlüm senin için daglar bile demedim Karagözlüm senin için ölümlere giderim |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriBilsen ne çok şeydin sen Yazık ki aynıydı her giden Yok kalbim ah kalbim yok Sevgiler çok insafsız yarını yok Ağlarım gün geçmez ağlarım öfkeyle sustum diye ardından Kaybolur gibiydi yüreğim öyle derin ve öyle kederli [Nakarat] x 2 Çok kara kışlar gördüm ben yine pes etmedim Çok ayrılıklar gördüm ben yine yenilmedim --->: Kibariye Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Kibariye Şarkı Sözleri |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriO gidişin bir tanem aklımda hala İhanetin büyük unutamam anla Gitsen de resmin kaldı odamda Yok yok istemem, isteme ağla Eller kıymetini bilemedi değil mi Kimse benim kadar sevemedi değil mi Aşk sarhoşu olup nedensiz terk ettin Dönme geriye istemem seni Bu dünya bir tanem sana da kalmaz Yalvarsan yakarsan bir daha gelmez Melekler istemez gözyaşım dinmez Affetsem de seni Allah affetmez Eller kıymetini bilemedi değil mi Kimse benim kadar sevemedi değil mi Aşk sarhoşu olup nedensiz terk ettin Dönme geriye istemem seni |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriUzanıp Kanlıca'nın orta yerinde bir taşa Gözümün yasini yüzdürürüm Hisar'a doğru Yapacak hiç bir şey yok Gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı Tek taraflı bitti Bir lodos lazım simdi bana Bir kürek bir kayık Zulada birkaç sise yakut Yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme aksamdan kalma sabahyıldızı Ah İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum askımdan Kalmadı bende gururdan eser İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum askımdan Kalmadı bende gururdan eser Ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik Bulunmadı ihanetin ilacı yürek koca bir kara delik Yapacak hiçbir şey yok gönül bu sevdi Yeni bir ten yeni bir heyecan bilirim üstelik Bir lodos lazım simdi bana Bir kürek bir kayık Zulada birkaç şişe yakut Yer gök kirmizi Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabahyıldızı Ah İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkımdan Kalmadı bende gururdan eser İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkımdan Kalmadı bende gururdan eser |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriNe soranlar ne de hanlar gönlümü kandıramadı Derlerdi de inanmazdım ben bozguna uğradım Her şeyde bir hayır varmış, yazımış böyle yazılmış Ne düşündüm ne taşındım, iki arada bir derede kaldım x 2 Dereler beni bırakmıyor, başkasını seveyim Aralar bana yol vermiyor, başkasına gideyim x 2 |
Kibariye Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye Şarkı SözleriDeğer mi hiç Boş yere küsme düşlerine İnan, Onun da yanına kalmaz Bırak gitsin üzülme Hayat sevenlerin yanındadır Unutma, Gülümse kaderine Yak bütün fotoğrafları, Ona ait bütün eşyaları, Bu gece ümitlerini al koynuna, Gün doğmadan unut insafsızı Kader buluşturdu Kader ayırdı O, aşka inanmadı Sil gözyaşlarını Sakın ağlama, O kalbinle oynadı Hayat sevenleri korur Ateşe atmaz Gülüm, Sana kıyamadı Yak bütün fotoğrafları, Ona ait bütün eşyaları, Bu gece ümitlerini al koynuna, Gün doğamdan unut insafsızı |
|