Aydilge Akıllı Bir Deli Şarkı Sözü |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aydilge Akıllı Bir Deli Şarkı SözüAydilge Akıllı Bir Deli Şarkı Sözü Aydilge Akıllı Bir Deli Sözleri Aydilge Akıllı Bir Deli Şarkısı Aydilge Akıllı Bir Deli Şarkı Sözleri Aydilge Akıllı Bir Deli Şarkı Sözü Kaybolmuş bir deli acı gerçekleri Yakmaya doymayan ateşle sevgili İndi mumlar gibi girerse düşleri Yok, olup gitmesin diyet aşklar gibi aşk çapsın ki Akıllı bir deli öder bütün bu bedeli Ateşle kor gibi yak yak yak bedenimi Akıllı bir deli kırar mı son kadehini Çalar bu cenneti çal çal çal durma Sen benim ördüğüm deli bir kördüğüm Baldan zehi gibi canıma sürdüğüm Hasret kanar gözüm ateşlenir hüzün Yağmur gerekmeden karardı gökyüzü Yandım söndüm Akıllı bir deli öder bütün bu bedeli Ateşle kor gibi yak yak yak bedenimi Akıllı bir deli kırar mı son kadehini Çalar bu cenneti çal çal çal durma Sen ve ben deliysek bensiz eksiksek Sensiz bir hiçsek ahh ahhhh Akıllı bir deli öder bütün bu bedeli Ateşle kor gibi yak yak yak bedenimi Akıllı bir deli kırar mı son kadehini Çalar bu cenneti çal çal çal durma Akıllı bir deli öder bütün bu bedeli Ateşle kor gibi yak yak yak bedenimi Akıllı bir deli kırar mı son kadehini Çalar bu cenneti çal çal çal durma Akıllı bir deli öder bütün bu bedeli Ateşle kor gibi yak yak yak bedenimi Akıllı bir deli kırar mı son kadehini Çalar bu cenneti çal çal çal durma |
|