Benim Hala Umudum Var Şarkı Sözü |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim Hala Umudum Var Şarkı SözüBenim Hala umudum var şarkı sözü Fatmagülün suçu ne Benim hala umudum var sözleri Fatmagülün suçu ne yeni sezon fragman şarkısının sözleri Fatmagülün suçu ne dizisi yeni sezonu Mazhar Alansonun Benim Hala umudum var şarkısıyla merhaba dedi Yeni sezonun ilk fragmanında söylenen bu güzel şarkının sözleri ise şöyle Benim Hala Umudum Var şarkısının sözleri Benim hala umudum var isyan etsem de istedigim kadar Inad etsem bile birakmazlar sahibim var Benim hala umudum var seviyorlar bazen soruyorlar Hayran hayran seyret ister katil ister vazgeç Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer giderboyun Büküp önünde aglasam sessizce su garip gönlüm affolur mu Bu firtina durulur mu benden adam olur mu Korkarim aska zararim dokunur mu Elveda sana yeter tamam bitsin artik bu dram bu fotoroman Ham meyvayiz hala koparmislar dalimizdan Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer Giderbiraksam kendimi söyle oh ne rahat Buda geçer gülüm yasamana bak Alinacak dersler var sorulacak sorular Buda geçer gülüm bizden bu kadar |
|