Sibel Can – Bize Üzüldüm 2011 |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sibel Can – Bize Üzüldüm 2011Sibel Can – Bize Üzüldüm 2011 Sibel Can – Bize Üzüldüm Şarkı Sözü anladım şimdi dünyanın rengi sensiz soğuk sensiz donuk dönmüyor sanki bir derdim varken ikincisi çok Çözüm belli aslında oda sende yok aman aman zaman dedikleri yalan gezdim sensiz bin cihan vazgeçemedim biz senle sevdik yeterince aşkı o masum edebiyle bir yerden düşsek tek şansın olsa beni tutarsın sen elinle bunu düşündüm biraz önce biz senle sevdik yeterince aşkı o masum edebiyle hayat yolunda bir kaç hatayla ölüp giderdik bigün öyle buna üzüldüm biraz önce buna üzüldüm biraz önce görmedin belki aşkın neyin dengi hergün sonu aynı gelmedin gitti bir duygu varken ikincisi çok sonuç belli aslında korktuğun yok aman aman zaman dedikleri yalan gezdim sensiz bin cihan vazgeçemedim biz senle sevdik yeterince aşkı o masum edebiyle bir yerden düşsek tek şansın olsa beni tutarsın sen elinle bunu düşündüm biraz önce biz senle sevdik yeterince aşkı o masum edebiyle hayat yolunda bir kaç hatayla ölüp giderdik bigün öyle buna üzüldüm biraz önce buna üzüldüm biraz önce |
|