Alişan Şarkı Sözleri (1) |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (1)Alişan - Ah Le Yar Sana olan duyguları bir bilebilsen Anlatabilsem,belki severdin İçimdeki hasretini bir duyabilsen Anlayabilsen,belki benimdin Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdamsın benim duman duman duman duman Hasretin tüter,içimde yanan Ah le yar yar yine başımda sevdan Ah le yar yar geceler kara zindan Ah le yar yar bir parçacık canım var Onu da sen al Aklıma düştü gözlerin bir bıçak gibi Ah silah gibi,cehennem gibi Söylenmemiş türkümdün sen unutmam seni Unutmam seni,unutamam ki Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdamsın benim duman duman duman duman Hasretim tüter,içimde yanan Ah le yar yar yine başımda sevdan Ah le yar yar geceler kara zindan Ah le yar yar bir parçacık canım var Onu da sen al |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (1)Alişan - Aklın Varsa Evlenme Aklın varsa evlenme x 2 Biri gider, biri gelir hayatını yaşa bence [Nakarat] x 2 Bir zamanlar hey ah ben neydim ben yok muydum be Daldan dala ah konar uçardım her güzele Dal kırıldı bak Ah dedim vah dedim hata ettim Ben ne yaptım acırım kendime Ben ettim sen etme çekersin bak böyle Ahhh ahhh Aklın varsa evlenme Gençliğini tüketme Biri gider biri gelir hayatını yaşa bence Aklın varsa evlenme Gençliğini tüketme Ah biri gider biri gelir hayatını yaşa bence [Nakarat] x 2 Ben ettim sen etme çekersin bak böyle Ahhh ahhh Aklın varsa evlenme Gençliğini tüketme Biri gider biri gelir hayatını yaşa bence Aklın varsa evlenme Gençliğini tüketme Ah biri gider biri gelir hayatını yaşa bence Aklın varsa x 2 Evlenme Aklın varsa evlenme Gençliğini tüketme Biri gider biri gelir hayatını yaşa bence Aklın varsa evlenme Gençliğini tüketme Ah biri gider biri gelir hayatını yaşa bence Aklın varsa evlenme |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (1)Aklimda fikrimde sen Gönlümde ask yarasi Öyle bir sevda ki bu Karanin en karasi Varsa sen yoksa sen Bilsem nasil söylesem Seni bir Allah bilir Bir ben iyi bilirim Seni annende sever ama Ben daha cok severim Ah ne kadar cok sevsemde Askimi anlatamam Terk etmeyi deneme Kimseyle paylasamam Varsa sen yoksa sen Bilsem nasil söylesem Seni bir Allah bilir Bir ben iyi bilirim Seni annende sever ama Ben daha cok severim |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (1)Seni bana soranlara o gerçektir diyorum neden gitti diyenlere bir bildiği var diyorum kimi zaman ağlatır kimi zamanda güldürür bir baktımı süründürür o gerçektir diyorum başkasını sevemiyorum benimsin benimsin vermem seni ellere benimsin benimsin kaderimsin herkes bilsin |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (1)Aman memleketten haber gelmiş Aman da zalim aşirete vermişlerde canomu Aman anam, anam demiş durmasın gelsin Ah aman yine tuttuğum dallar kırıldı benim Aman yine belimi büktü töreler benim Ah aman yine tuttuğum dallar kırıldı benim Aman yine belimi büktü töreler benim Eli kınalı yarim, gözü sürmeli yarim Vah benim bebeğim Canom gelin olmuş, karatoprağı sarmış Kınalı bebeğim, ah benim kekliğim Canom gelin olmuş, töreye kurban gitmiş Karatoprağı sarmış Ah aman yok mu bu törelere bir dur diyen Ah gülü dikeninden ayıran bu zalimlere Ah yok mu bir dur diyen bir büyük Ah sevdamızı bitirdiler, bizi bizden ayırdılar Canoma nasıl kıydılar aman aman aman Aman bizi bizde bitirdiler Aman yok mu bu törelere bir dur Aman aman ben ölem ölem ölem Eli kınalı yarim, gözü sürmeli yarim Vah benim bebeğim Canom gelin olmuş, karatoprağı sarmış Kınalı bebeğim, vah benim kekliğim Canom gelin olmuş, töreye kurban gitmiş Karatoprağı sarmış |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (1)Dertlerimi yaza yaza El tükendi ben tükendim Yıllar yılı vurdum saza Tel tükendi ben tükendim Kapıldım bir hoş hayale Sevmekten düştüm bu hale Bahçemde menekşe lale Gül tükendi ben tükendim Geçiyor benim de çağım Ne evim var ne ocağım Dünyada tutunacağım Dal tükendi ben tükendim Ersin'im arıldım gayrı Arıldım duruldum gayrı Cihana darıldım gayrı Yol tükendi ben tükendim |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (1)Kabul et yar kabul et affetmenin sevabı çoktur kabul et yar kabul et inatlaşma manâsı yoktur bir bıraksan kendini atılsan kollarıma kul olurum ölürüm yollarına hele bielimi eline al yüzünü güldürür bu aşk hele bikalemi eline al neler yazdırır bu aşk |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (1)Eski bir şarkımız vardı Hayalde olsa hatırlıyorum Gözyaşım acımı saklardı Zaman geçsede unutmuyorum Sence aşk bize uzak mıydı?? Yakında olsa inanmıyorum! Belki kader daha haklıydı İnan boşu boşuna üzülüyorum Hayat denilen yol bana biraz uzun geliyor İçimde sen yoksan eğer tadı tuzu yavan geliyor Herşey yalan olmuş bu diyarda Ne sana ne bana yer var bu oyunda!! Vaktimiz doldu bak en sonunda Kavuşamadan ölüp gidermiyiz yoksa?? |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (1)Anladım ki aşkın bir anlamı yok Mesele sadece gurur Ayrılık bizi vursada Tek çıkar yoldur Bu nasıl bir savaştı anlayamadı Kalıcı bizdeki hasar İstesemde kapanmıyor Açılan yaralar Offff bu nasıl dünya Belkide herşey yalan Doğru yer yanlış zaman İkimize birden yükleniyorlar Ama sen ağlama Durma git bunada alışırım Olmasanda seni yaşatırım |
|