Azizcan - Peki Tamam |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azizcan - Peki Tamamsevgilim canım hadi kalk uyan kalk bak sana neler yaptım kızarttım ekmekleri üstüne bal çaldım yumurtanı bile yaptım of inan dün gibi aklımda yaşananlar o sıcak günlerin hatrına hala susuyorum kimbilir belki de hayaldi dün gece gördüklerim senden bir cevap bekliyorum sana inanmıyorum ve güvenmiyorum ağlıyorum nankör peki tamam senin istediğin gibi olsun hayat peki tamam özgürsün artık elimi bırak seni dün gece gördüğüm an o ellerle el ele benim için o anda bitti hayat sana inanmıyorum ve güvenmiyorum ağlıyorum nankör |
Azizcan - Peki Tamam |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azizcan - Peki TamamOrçun Kabil Peki Tamam Şarkı Sözü Zamanımız azalıyor beni biraz dinlensin sana ne olduda gittin kaldım kararsız çok canım yanıyor bunu kendine söylermisin gideceksen kalacağım deme yararsız sana güvenmiyorum sarkisozunet inanmıyorum ağlıyorum nankör peki tamam senin istediğin gibi olsun hayat peki tamam özgürsün hadi elimi bırak seni dün gece gördüm an ellerle elele benim için o anda bitti hayat peki tamam senin istediğin gibi olsun hayat peki tamam özgürsün artık elini bırak seni dün gece gördüm an elllerle elele benim için artık bitti haya |
|