Alişan Şarkı Sözleri (3) |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (3)Seni sarı güllere benzetiyorum ama ayrılık kokma seni yana döne arıyorum her tarafta gözden kaybolma görülürki ikimizinde gönlünde aşk var sanılırki ikimizde olamayız yar sen yaralı ben yaralı dertler bize tek sıralı yaralarımız kabarır gün batarken akşamları seni uçurumlara benzetiyorum ama uçmaya kalkma seni deliler gibi istiyorum ama deliyim sanma görülürki ikimizinde gönlünde aşk var sanılırki ikimizde olamayız yar sen yaralı ben yaralı dertler bize tek sıralı yaralarımız kabarır gün batarken akşamları |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (3)Varlığında olduğun gibi Yokluğunda sevdim seni Unut deme sakın bana Unutmak kolay mı sanki Sen bende kaldın Oysa gittin sandım Yar beni, yar beni, yar beni yakaladın Canımı aldın Ben unutmadım Ama ben sende kaldım Vur beni, vur beni, vur beni yakaladın Canımı aldın (Ateşlere attın) Sevdiğimi bilmez misin Söyle bana neredesin Unut deme sakın bana Bu kalp seni nasıl silsin |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (3)Seni sevmek varya seni sevmek yüreğimi iki taş arasında ezmek gibi bir şey seni sevmek varya seni sevmek yaşarken ölmek gibi bir şey seviyorum seni sevmez olaydım iğne ile kuyu kazmak gibi bir şey bu seni sevmek varya seni sevmek adını ateşle yüreğine yazmak gibi bir şey buruk acım gönül acım baş belam can alıcım susuz yazım gizli sızım bitmez sılam imkansızım seninle bir dünya kurmaz olaydım yaşarken ölmek gibi bir şey bu seviyorum aşığım demez olaydım kor ateş içinde yanmak gibi bir şey |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (3)Benimkisi hayal değil Benimkisi rüya değil Benimkisi hayal değil Seviyorum Seninkisi gerçek değil Seninkisi içten değil Seninkisi sevmek değil Sevmiyorum Bozulmaz bu sevda yolu Ne olursa olsun sonu İkimizde tanrı kulu Seviyoruz Aşkın ile düşsem dile Yanıp yanıp dönsem küle Korkutamaz ecel bile Seviyorum Sevgide olur mu gurur Gerçek olan sevgi budur Sevenleri tanrı korur Seviyorum |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (3)Seni sevdim bir gül diye Neden düşürdün beni dile Aşkımıza yaptın hile Unut beni git güle güle Soldun artık sen gönlümde Anma Adım birgün bile Beni seven var diye diye Avut gönlün git güle güle Seni sevdim eller aldı Deli gönlüm yaralandı Demek sevgin hep yalandı Sevme beni git güle güle Soldun artık sen gönlümde Anma Adım birgün bile Beni seven var diye diye Avut gönlün git güle güle |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (3)Ben ne acılar çektim, senden çekmem istemem Ben ne yalanlar duydum, senden duymak istemem x 2 Beni sevecek misin, her zaman bu dünyada Canım diyecek misin, yemin et söz ver bana [Nakarat] x 2 Söz mü Ayrılmak yok söyle bana Söz mü Darılmak yok söyle bana Söz mü Ağlatmak yok söyle bana söz mü |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (3)Şampiyonsun Fenerbahçem gel buraya Bu taraftar kurban olur senin yoluna Senle geçer her günümüz her gecemiz Sen olmazsan Fenerbahçem biz neyleriz Şampiyon oldun yine Kalbimizde en derin yerde Sari lacivert renklerinle Golleri ata ata sahalarda biz coşuyoruz Fenerbahçem seninle bak yine şampiyonuz |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (3)Turnam başım darda benim Şu yaban diyarda benim Bir sevenim var mı bilmem Gözden uzaklarda benim Çekelim turnam sineye derdi sineye Bu yıl bize gülmek haram belki seneye Başım öne eğdirdiler Yüzüm yere değdirdiler Saçıma kar yağdırdılar Yaz ile baharda benim |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (3)Aya benzer güzel yüzün Benim aşkım güzel gönlüm Bakışınla yakar beni Beni görsün eşsiz gözün Oy güzel benim güzel Ömre bedel benim güzel Oy tatlım benim aşkım Benim canım tek varlığım Umudum baharım Tek yurdum yarınım Sana olan büyük aşkım Sana olan büyük saygım Sana aşık oldum canım Daha yolun başındayım Bu hayatın yollarını Senle yaşmaya hazırım Saçlarının her dem koku Su içimi hep titreti Yor yanağın her gamzele Ri kalbimi sızlatıyor |
|