Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı SözleriDağların Kadını senden sonra hiç yaşamadım yıllar geçti anlayamadım hiçbirşeyde senin tadını aradım çok çok bulamadım bitsin çilem dayanamadım sensizliğe alışamadım bu hikaye bitti bitecek daha ben mutlu olamadım o yerlerde yaşamak herşeyi senle paylaşmak ne zor böyle sensiz olmak unuttum artık adını sen dağların kadını söyle bunlar bana reva mı senden sonra sonrası yok ya sen yoksa başkası yok aç içimde dağ çiçeğim yüzümün başka gülesi yok bir tanem faydası yok senden gayri çaresi yok ne olur duy artık sesimi bu ateşin kül olası yok o yerlerde yaşamak herşeyi senle paylaşmak ne zor böyle sensiz olmak unuttum artık adını sen dağların kadını söyle bunlar bana reva mı |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı SözleriDeli Düş gözlerimi kapatıp bir gece binlerce sonsuzdan sesini duydum bulutlar yardım etti ağlayabildim sessizce ve seni buldum yarim düşümde seni buldum seni buldum ama neredesin kimbilir ne yıldızlar ne gece ne de rüzgar bilir bir umut ta içimde benliğim ona esir ne ben bu umudun ne de o benim hakkımdan gelir al şimdi götür beni uzak dağlara vur parçalanmış leşimi bir suyun başında bul ellerinle sar yaralarımı başımı göğsüne koy ben seni duydum yarim sen de beni duy durma koş uzaklara uzaktın hep yakınlara sorma sorgulama koş ilk önce sonra ağla yok aslında bir teselli şarkılarda unut gitsin sende karış masallara sana kim dedi adalet var bu dünyada sonunda işin biter kalırsın buralarda hey gönlüm bunlardan mısın diyorsun ezelden yanmışım söyle onlar mı ben mi yanlışım hadi anlat sen de derdini şu dünyaya bildir haddini hadi durma bırak bırak bırak kendini tuzaklar var önümüzde acılar da peşimizde bir deli düş peşimizde ne kalacak elimizde sakın ola dönüp bakma geç kalırsın haydi durma ayrılıklar hastalıklar bitsin gülüm bundan sonra bir tek senden benden başka izin yok aşka |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı SözleriVefasız gün güneşlerin ardından mevsimler geçti yıllar geçti söz vermiştin hani beni sevmiştin gönül vermiştin ben neler çektim bir bilsen sabrederken gülüm seni beklerken söyle nerdeydin hadi söyle sana yanarken bıktım senden hiç Allah tan korkmadın mı anılardan utanmadın mı şarkılarımı duymadın mı vefasız vefasız Allahsız kitapsız Kalakaldım yapayalnız |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı SözleriTalihim Yok Bahtım Kara şu dünyanın gam yükünü çeken var mı benim gibi gece gündüz gözyaşını döken var mı benim gibi talihim yok bahtım kara böyle hayat batsın yere sinesine vura vura ölen var mı benim gibi oy gitmez ki başımdan atam ben bu derdi kime satam saçlarını tutam tutam yolan var mı benim gibi talihim yok bahtım kara böyle hayat batsın yere sinesine vura vura ölen var mı benim gibi oy |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı SözleriBen Yolumu Bulurum ellerini tutunca bir soğukluk duyarsam gözlerine bakınca eğer benden kaçarsan sanma ki bu gönül aşkı seni unutur yüreğime ateşten bir hançer sokarsan ben yolumu bulurum hiç bunlara gerek yok ben yolumu bulurum uğurlama gücüm yok varlığımı ve sevgimi gün gelip de unutursan beni bir maziden anılara sayarsan ağlasam sızlasam hallerimden utansam böyle nasıl unuturum kendimi de unutsam |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı SözleriDerik derik saçın örmezler seni de bana vermezler deriko kaşlar kara deriko gözler ela hey derik saçın iki kat kes birini bana sat deriko kaşlar kara deriko gözler ela hey kız annenden izin al bir gece de bende kal deriko kaşlar kara deriko gözler ela hey |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı SözleriBen Bozkırdaki Ağaç ben bozkırdaki ağaç sen uzakta akan su özlemi yüreğimin yüzyıllardır yakan su bir ağrılı bekleyiş ki tükenmez bir türlü ne duam işitilir ne söylediğim türkü kavrulmuş dallarımdan haber etsinler diye nice kuşlar uçurdum dönmediler geriye ya seni bilmediler ya unuttular beni kuru değnekler ile hep bir tuttular beni sen uzakta akan su ben bozkırdaki ağaç duy artık çığlığımı toprağım sana muhtaç |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı SözleriYalnızlıgın Kapıları bir ağaç devrildi aniden bir nehrin bulandı suları bir kuş son nefesini verirken ve gördüm son yaprağı düşerken o zaman açılsın kapıları yalnızlığın yalnızlığın kapıları açılsın bir cigara sar uzunundan uçup gidelim buralardan dök ne varsa savur ortalığa bir rüya çalalım zamandan açılsın kapıları açılsın yalnızlığın bütün bir dünya uyurken bizim dünyamız uyansın çal şarkını unut adımı farzet şimdi sen bir rüzgarsın açılsın kapıları açılsın yalnızlığınyıkılsıın şu karanlık bizim yolumuz açılsın sar beni sar üşüyorum senle sevişmek istiyorum açılsın kapıları açılsın yalnızlığın bu gece acının karnı aç kalsın |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı SözleriSevme zorlama şartları zorlama sevdiğim bak elimden geleni yaptım senin için hayal etmek güzel fakat gerçekler zor bırak herşey gibi bu da böyle bitsin şimdi ben giderken ardımdan bakma yanan yüreğime bir de sen ateş atma sevme bir daha beni sevme asla yüzümü görme bunu benden isteme hani sana birgün bazı şeyler söylemiştim sen sadece aşkı düşün deyip kesmiştin herşey çok güzel biraz fazla güzel ben çok ama çok korkuyorum demiştim |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı SözleriÇeşminaz al bu gönlüm gönlüm senindir çekinme bebeğim beni sevindir bak bu yürek sevgilim bir ömür geçse de senin esirin ister öldür ister güldür bebeğim inan ki değişmez bende sevgin sen henüz açmamış bir çiçeksin içimde bir meltem sıcak bir nefessin dinle bize birbirimiz lazım hadi gül gülümse benim çeşminazım yazım |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı SözleriNeler Neler dur bırakma beni yarıyolda dur yaşanacak ne çok şey var daha dur alışmak ne zor yokluğuna dur gözlerim bak yalvarıyor sana aşk engel tanımaz demiştin sözlerinde yoksa sahtemiydin sen güçlüydün sen heyecanlı bütün bunlara gülüp geçerdin neler neler neler yaşadık senle ben neden neden neden bıraktın şimdi sen neler neler neler kaçıyor elimizden neden neden neden neden neden neden --->: Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıraç - Delidüş Albüm'ü Şarkı SözleriKara Yılan antep in harbine onbir ay oldu kanımız kurudu benzimiz soldu analar babalar yaşların döktü vurun antepliler namus günüdür vurun antepliler mertlik günüdür atına binmiş de elinde dizgin girdiği cephede hiç olmaz bozgun çetelerden mi gardaş yılanım azgın vurun antepliler namus günüdür vurun Türk milleti kavga günüdür sürerim sürerim gitmez gadana fransız kurşunu değmez adama gara haberimi verin anama vurun antepliler namus günüdür vurun Türk milleti kavga günüdür kara yılan der ki harbe oturak nerde düşman görsek orda bitirek kilis yollarından kelle getirek vurun antepliler namus günüdür vurun Türk milleti kavga günüdür |
|