Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1) |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Adanalı Adananın yolları taşlık Yok cebimizde beş kuruş harçlık Elden gitti kahpede gençlik Ağam adanalı paşam adanalı Evde duramıyom sana dadandı Sebebim sen oldun güzel delikanlı Hey güllü hele hele güllü Peştamalı sümbüllü Adananın bayırına Ağam at çıkardım çayırına Anan baban hatırına |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Aldat Aşk şarkıları söyledin Sevdin görünüp sevmedin Bir yansıma bir hayaldin Aslı bende övündüğün sevginin Rüzgarlı ateşin soğuk Bir son kez daha git çocuk Senin kalbin hiçkimsede Alışkanlığın yanıyor yüreğimde Senin kalbin hiçbir yerde Alışkanlığın yatıyor döşeğimde Düşür dillere, dağıt ellere Masum sevdamı ihanetle harca Ve Aldat Gece gündüz aldat Olur olmaz aldat Aynen devam et Ağlat Anıları ağlat Yakışır sana Sevgiyi inkar et |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Allan Pullan Peşimden ayrılmadın yorulmadın Sevgi saygı her şey tamam Kurtulmadın senden kurtulmadın Sabrımı dünya gördü sen anlayamadın Bir taşarsam ikimizde birden boğulur gideriz Ateşsiz yanarız gideriz Azıcık utanmadan ellerden Bile bile uğraşıp ağlattın Bakışına tavım gülüşüne avım Bunları hep bana kullandın Allan pullan gel deme bana zalim yalancı Elbet birgün sen gör o zaman Kimmiş kararlı Bir adım atsaydın sana koşardım Neyim var neyim yok elimden Çalarak aldın hırsız Çalarak aldın Sende ki aşktı bendeki neydi ya kalpsiz Bir taşarsam ikimizde birden Boğulur gideriz Ateşsiz yanarız gideriz |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Anlamak İçin Anlamak için bu kadar çabaya rağmen Üzülen her zaman ne yazık bendim Anlamak için bu kadar çabaya rağmen Tüketen her şeyi ben değil sendin Bu aşk suç olsa da kabul ediyorum Sessizliğin çözüm değil Biraz düşün bizi ne olur Uzaksın olmadığın kadar Bu gidişin sonu hayır değil anla Her gece sana sarılıp uyumak varken Boşluğun koynuna yığılan bendim Sormadın düşüncemi hiç bilmene rağmen Haklıyım, ah savunmasızım, sevdim |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Anlat Bakalım Biraz uzak dur benden tuzak gibisin Kolaydır beni kandırmak iyi biirim Bir bakış bir gülüş sihirli bir dokunuş Beni benden çalar kime ne derim Herşey bitmek için başlıyor anladım Aşk denen sofradan doymadan kalktım Yalan yanlış doğru çıkmaz sokak yollu Kim gönderdi seni bana aşkın oğlu Gelemem gidemem bilemem kaderi yazamam silemem Ben zaten her hatayı aşkla yaptım Her seferinde inandım aldandım Paydos ettim çoktan çıraklıktan ustalıktan Birkaç etmez bana anlat bakalım Saçım uzun aklımdan sanane canım Tamam çok yakışıklısın anladım Bir ondan bir bundan görüp duyduklarından Çıkar beni içindeki kuyudan Kalbim boş olsada aşk için atıyor Senin bakışlarında neler yatıyor Herkes birşey söyler ben yanlız aşk derim Göstermelik aşklardan nefret ederim Gelemem gidemem bilemem kaderi yazamam silemem Ben zaten her hatayı aşkla yaptım Her seferinde inandım aldandım Paydos ettim çoktan çıraklıktan ustalıktan Bir kaç etmez bana anlat bakalım |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Arzular Arsız Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir Ah deniz gel git Darmadağın yine sahil Geceler aysız arzular arsız Ne yana yıkılayım Ona katıksız aç deli yüreğim Kime yalvarayım Çare sende Allah'ım beni al Rahata kavuşayım İnce ince işliyor sevda Nasıl kurtulayım __________________ |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Aşk Denen Ölüm Sanki hiç görmedim Sanki hiç sevmedim Herşey ne kadar oldu bir hayal Saklanır gerçeğim Nerde sevdiklerim Nerde sonsuz aşklar Acıttı beni Unuttu beni verdiğin hazlar Yine geceler uzun Yine güneşimin gözleri kara Aşk yine başımda Yana yana kül oldum Yine geriliyorum çarmıhına Aşk denen ölüm |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Aşk Kazanacak Güzelliğinin zoruyla Oldu olacak ne varsa Elindeki kalbim aşkına Beni unutma Seninle çatıldı kaşlarım Sensizlik yüreğimin ağrısı Ruhumun sırrına bağışladım Al utandırma Delin oldum al beni de aklım gibi hadi Çocuk oldum al beni uyut koynunda Seninim ben her kazan belan benim olacak Biliyorum her zaman inan aşk kazanacak Dudaklarının tadında Gülüşlerinin balında Dilimdeki şarkıdır adın Herkes farkında Bu aşka sahip çıkan benim Yalnızca senin için köleyim Arzular emrini taşır Beni aldatma |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Aşk Latfan Anlamazki Kendimden çıktım yola bir yere varamadım Yıllar koyboldu bir anda kimselere soramadım Şansım yok aşktan yana sevgiye rastlamadım Hani o gençlik var ya güldü geçti tutamadım Olsun mu? Olmasın, dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Bit dersin bitmezki, aşk lafdan anlamazki Sevdin mi sevmedin mi? Sustun mu söyledin mi? Anlatsaydın dinlerdim Ben aşkımı diyemedim Gördüğüm günden beri ne ölüyüm ne diri Yandım söndüm binlerce kez öldüm Baktığım her yerde gördüm Olsun mu? Olmasın, dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Bit dersin bitmezki, aşk lafdan anlamazki __________________ |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Aşk Yok Olmaktır Çok kararlısın Kalbimi çıra gibi yakmaya Niye Duvar çekiyorsam Yanıyorum için için Bitti işim Saklar mı yüreğin yüreğimi İçinin her yerinde Eski kelimeler Döndürüyor başımı Sen söylediğinde Korkular Arzular Nasıl başım dar Bilsen şaşarsın yar Her yerim kördüğüm dolaşık İpin ucunu bul çözeyim Her ayrıntım sayıklıyor Sükunetim deliliğimden Aşk yok olmak diyor biri Yar ben yokum yok zaten Ayyaş ruhum sayıklıyor Sükunetim deliliğimden Aşk yok olmaksa şimdiden Yar ben yokum ben de zaten Bin çalıntı aşk tecrübesi Bakıyor gözlerime Ah Soru soruyorsam Tuzağına düşeceğim Bana günah __________________ |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Aşk Yok Olmaktır Çok kararlısın Kalbimi çıra gibi yakmaya Niye Duvar çekiyorsam Yanıyorum için için Bitti işim Saklar mı yüreğin yüreğimi İçinin her yerinde Eski kelimeler Döndürüyor başımı Sen söylediğinde Korkular Arzular Nasıl başım dar Bilsen şaşarsın yar Her yerim kördüğüm dolaşık İpin ucunu bul çözeyim Her ayrıntım sayıklıyor Sükunetim deliliğimden Aşk yok olmak diyor biri Yar ben yokum yok zaten Ayyaş ruhum sayıklıyor Sükunetim deliliğimden Aşk yok olmaksa şimdiden Yar ben yokum ben de zaten Bin çalıntı aşk tecrübesi Bakıyor gözlerime Ah Soru soruyorsam Tuzağına düşeceğim Bana günah --->: Yıldız Tilbe şarkı sözleri (1) frmacil sayfa 2iki --->: Yıldız Tilbe şarkı sözleri (1) |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Aşkın Ceza Mı? Sen bana gönlündeki bağdan bir çiçek veremedin Seninmiş bu zalim kalbim kimseyi sevemedim Aşk her mekanda haklıydı zaman farklıydı Gülmedim yüzünden zalim aşkın cezan mı? Sen bensiz bir dağ olsan yıkılırdın yar Ben sensiz viraneyim kalbimde hasar Belki gerçeğe döner verdiğim sözler Biraz gerçekten sevsen ölürmüydün yar Bin dereden su getirsem arınamazsın Sussam olmaz konuşsam duymaz anlamazsın Sevmekle hakkından gelmek mümkün mü söyle Sana bir canım kaldı verirsem rahatlar mısın |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Aşkperest Bir deli aşkperestim seninleyim Al da gel kendini Anlayamaz seni başkası biliyorsun gerçeği Başlamadan biter sahte titremeler Seni sadece ellerim çözer Öyle küser gibi sevmelerini Hapset öyle gel Bir yandan kilitle Öbür taraftan haydi git de Ruhundaki kayıp parçan bende Gel etme eyleme Sanma böyle sarılırsın Yalnızca dağılırsın Sen bendesin baştan beri Kandırma kendini Anca bulursun rüyaların da Aradığın farklı tadımı Uğraşamam sıkıntıya gelemem Fazla yorma sıkma canımı |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Ay Işığında Ben seni gördüm aşık oldum Gönlümü verdim ay ışığında ¤¤¤ geldi hicran ayrıldık hemen Ay ışığında ay ışığında Olmasa hasret gülsün muhabbet Gene gel bize durak yüz yüze Ay ışığında ay ışığında |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Bahtımın Karası (verem) Hayır ben değilim Hayır aşktır mağlup olan Gün gün ötelere gidiyor çocukluğum Yakalamak ne mümkün Yazdan kalma bir akşam iner gönlüme Mazi bir bir canlanır gözümde Zaman hain, gelmiyor zalim bana inat Bahtımın karası yar Çok uzak neye yarar Yollarım bağlı Suçlu gönül yine haklı Gözüme baka baka beni ateşe atıyor ah bile bile Gün be gün sabrım tükeniyor yazık __________________ |
|