Fener'in Ümit'i Bitti |
07-01-2007 | #1 |
Ergenekon
|
Fener'in Ümit'i BittiFener'in Ümit'i bitti! Sarı - lacivertliler, Galatasaray'ın Ümit Karan için 7 milyon euro bonservis bedeli isteyeceği ortaya çıkınca transfer defterini kapattı Golcü oyuncu dün sabah antrenmana katılarak Aslan'da kaldı Ümit Karan, Fenerbahçe'ye çok pahalı geldi Galatasaray'la 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncuyu renklerine bağlamak için sürpriz bir şekilde düğmeye basan sarı - lacivertlilerin bonservis engelinin aşılamayacağını düşünerek transferden vazgeçtikleri bildirildi Tecrübeli golcü için 3 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkaran Fenerbahçe, sarı - kırmızılı yönetimin, pazarlık masasına oturulması halinde 7 milyon eurodan kapıyı açacağının tespit edilmesi üzerine Ümit'ten vazgeçti Galatasaray'ın bu transfer girişimi konusunda gösterdiği sert tepkiyi de gözönünde bulunduran sarı - lacivertlilerin, Ümit Karan defterini kapatmaya karar verdikleri ifade edildi 'Bizim dışımızda gelişti' Galatasaray'da kalma kararı alan golcü oyuncu dün sabah takımla birlikte antrenmana çıktı Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından önceki gün sabah idmandan çıkarılan, akşam çalışmasına ise katılmayan Ümit Karan, sarı - kırmızılı kulübün sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirterek, transfer konusunda söyleyecek bir şeyi bulunmadığını vurguladı Antrenmandan sonra gazetecilere kısa bir açıklama yapan Ümit, "Başka bir kulüp tarafından istenmek güzel bir duygu Ama ben bu konuda herhangi bir şey söylemedim ki açıklama yapayım Bazı olaylar bizim dışımızda gelişti Söyleyecek başka bir şey yok Ben Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusuyum" dedi Bu arada milli golcünün medyaya konuşmadan önce Genel Menajer Mustafa Turgun'la tesislerde bir süre görüşmesi dikkat çekti |
|