Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
islamas, kas, ıra

Kas Yra İslamas?

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kas Yra İslamas?

Kas yra islamas?
Hakkında Kas yra islamas?

Kas yra islamas?

islamo, Dievas, religija kaip paskutinis pranašas Muhammad (Ramybė Jam) siunčiami į visus žmones per naujausią ir geriausią religija islamo, kitų religijų atvykimo, nuostata, priėjo prie pabaigos Kiekvienas, kuris sutiko su islamo religija yra vadinami musulmonais Dievas yra vienintelis autentiškas religija islamas, naujausių ir, Šventojo Korano yra žymima taip:

"Šiandien aš ištobulino savo religijos už jus Mano Favour tave (Ar Grace), aš baigė ir aš pasirinkau Islamas kaip jūsų religijos (islamo vien tik, man buvo malonu ir patenkinti su juo)" ("Al-kambarinės, 3)

"Kas kviečia religijos išskyrus islamą, jis [religinis pasirinkimas], nebus priimtas, ir jis nusivylė Toliau [didelė netektis] iš garstyčių [dirbs] sunkvežimis"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com