Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, sahipsiz

***Sahipsiz Aşk***

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

***Sahipsiz Aşk***

zamansızdı hayatıma girişin biliyordum,biliyordum da girme diyemedim ki
sevgiye açtı yüreğim,sevda tohumları filizlenmeyi bekliyordu,
canım özlemeyi,canım hasreti çekiyordu,sevmek ,sevilmek nasıl bir duyguydu
böyle bir anda geliverdin güneş gibi bahar gibi
nasıl derdim ısıtma yüreğimi, nasıl derdim yaşatma baharı
zamansızdı gözlerine bakmayı isteyişimo büyülü gözlerde kaybolmayı,en derininde aşkı yaşamayı dileyişimsenin bir suçun yok ki ben erken geldim
senin de canın yanıyor ,yüreğin yaralı biliyorumboşluktaydın,yalnızdın,sevgiyi payalaşacak bir yürek arıyordun ama benim yüreğim o boşluğu dolduramadı, yalnızlığını paylaşamadı
oysa hazırdım seninle yaşanacak her ,duyguya
acına,aşkına,hasretinebırakabilirdim bütün geçmişimi geride seninle yeni bir hayat kurabilirdim
seni sonsuz sevebilirdim
ellerini ellerimden,
gözlerini gözlerimden hiç ayırmaz
uyuduğun,uyandığın
her anında senin başucunda,yanıbaşında
hep en büyük aşkla,
her gün yeniden sana aşık olarak
senin olabilirdim
rüyaydı,hayaldi
dün sabah aynaya baktığımda acı gerçekle yüzleştimbir kez daha tokat gibi indi yüzüme gerçekler
sen dağın zirvesi,ömrün baharıben evet ben çoktan yaşamışım,aşmışım yıllarıhaklısın bitanem gelecekle ilgili planlarında ben olamam ki,olmayı çok isterdimşu saçlarımdaki aklar,yüzümdeki yılların izleri olmasaydı
mutluyum canım sakın üzülmekısacıkta olsa sevginin büyüklüğünü gördüm,senin yüreğinde aşkın anlamını yaşadım
uyandım artık
aşkın olamadım dostun olmaya hazırım
seni tanımama seni sevmeme izin verdiğin için teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com