Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, sevdim, sevmedigin

Beni Sevmedigin İcin Mi Sevdim Seni?

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Sevmedigin İcin Mi Sevdim Seni?

Her gün kendime sordugum hep ayni bir soru var,

neden seni sevdim ben, neden

Sana birgün deger vermedi ki, elinden tutup bir defa

sevdigim demedi o kalpsiz icin sen bir süs köpegiydin gönlüm hala sana soruyorum neden sevdin o zalimi??

Bir baskasiyla gördün arkadasim kuzenimdir dedi her ne kadar inanmasanda hak verdin biliyordun yalan oldugunu ama onu kaybetme korkusu yok mu ah iste o korku seni ona kul, köle etti

yillar gecti be gönlüm halada unutamadin o kalpsizi

Neydi onu bu kadar sevmene neden

Neden ondan baskasini sevemedin

Bir bak geriye 9 koca yil gecti onsuz sana ne verdi o kadar yil bir bak geriye korkuyorsun degil mi bakmaya cünkü sadece aci, göz yasi ve nefret birakti sende

Tekrar tekrar kendime o soruyu soruyorum gecelerce gündüzlerce her dakika o soru var beynimde ve aciyip duran gönlümde

Neden sevdin o zalimi seni sevmedigi icin mi sevdin?????

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com