Bi / Sen / Gelsen.... |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bi / Sen / Gelsen....Bak Yanaklarım Sırılsıklam Dudaklarım Kupkuru Bak Ağaçlarımda Hüznün Titreyişi Sevdam Ağlıyor Gecenin Gizeminde Uçurumlar Kaplı Dört Yanda Fırtınalarla Dağılıyor Bulutlarım Sanki Bütün Yağmurlar Yüreğime Yağıyor Bütün Canlılar Sensizliğe Haykırıyor Ben Milyonlarca Çığlık Atıyorum Yankılanıp Geri Geliyor Çınlatıyor Kulakları Bi Sen Gelmiyorsun Oysa Parmak Uçlarıma Kadar Ulaşmıştı Sevdanın Tutsaklıgı Titriyor Ellerim Hasretinden Titriyor Yüreğim Sokağımda Gölgen Büyürde Büyür Beklemelerin Acısı Sarar Kaldırımları Başımda Dolaşır Yanlızlıklar Dünyanın Bütün Acılarını Bedenımde Barındırırım Sensizliğin Acısının Yarısı Kadar Olmaz Dağları Yüklerimde Sırtıma Saçının Telini Oynatamam Yerinden Oysa Gökkuşağına Yazmıştım Adını Çiğ Düşmüş Sabahlar Bıraktın Bana Buğulanmış Camları Yıldızsız Geceyi Bıraktın Sualsiz Çöken Gamı Sessiz Çığlıkları Bıraktın Anlamsız Binlerce Hece Oldu Senszilik Dilimde Yokluğunun İzdırabı Sardı Evin Duvarlarını Uykularım Bölündü Karabasan Gibi Çöken Hayalin Yüzünden Bak Gözlerim Yanıyor Bak Alev Alev Yanıyor Sensizlik İçimde Saçların Takılıyor Umutlarıma Tel Tel Bakışların Saplanıyor Yüreğime Hayal Ederken Gözlerini Kirpiklerin Sırtımdan Vuruyor Beni Ama Bilki Bu Beden Sensiz Gülemez Sevdalar Bana Yeterde Sevdalar Sanki Sana Gelemez |
|