(D)Üşüyorum... (D)Uyuyor Musun... |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
(D)Üşüyorum... (D)Uyuyor Musun...Bu kaçıncı qün yokLuqunLa e$ oLduqum? Kaçıncı qece kimbiLir kanter içinde qeçirdiqim Kaçıncı yokoLu$ ,kaçıncı diriLi$ unuTacaktım UnutmaLıydım ya beLki de! OLMADI U-NU-TA-MA-DIM! Soquk duvarLara anLatıyorum $imdi seni, seSsizLiqe, qeceye Ve FECRE, qün aqarmadan Uyuyamadan AkLımda 1001 dü$ünceyLe,yine sana doyamadan Seni anLatıyorumGözLerinin qüzeLLiqini, duru$unun asaLetini ve o qünü,qezdiqimiz yerLeri, mutLuLuqumuzu anLatıyorum,yüreqime vurduqun mühRünüVe daha nicesini hiSsediyoRmuSun? (D) uyuyoRmusun? Sen uykunun biLmem kaçıncı evResindeyken ben seni dü$ünmekten bitap (D)Ü$ÜYORUM! GözLerimin kankıRmızıLıqını qizLeyip de qeceden,cümLeLerimdeki hüzne batıp,içten içe bitiyoRum Hani hissedeRsin beLki diye kapıLarımı hep aCık tutuyoRum GeL diyoRum qeL Habersiz qeL,sebepsiz qeL,seSsiz ya da $ahLanarak "GEL" BekLiyorum UMUDUN BİTTİGİ 1 YER YOK BENİM DÜNYAMDA! Bütün kırıLmı$ daLLara raqmen, ufacık bir daLa tutunmu$ da bekLiyor aciZ ruhum Varsın acıLara qebe oLsun yüreqim, vaRsın siyahLara mesken oLsun bicareLiqim Ama tuttuqum daLı bırakamam, öLüme götüRse biLe umudum biLdiqim 1 sen vaRdın ya yüreqimde, yine 1 sen varsın ve HEP OLACAKSIN Ya sen ya hiç diyemiyor qönüL ,YA SEN YA DA SEN Sensizken, heR qecen qünüm qectiqiyLe kaLmıyor, 1 paRca qötürüyoR benden Ses edemiyoRum, kızamıyoRum, sövemiyoRum ya da savunamıyoRum kendimi fütuRsuzca Hayatımın nasıLda yava$ yava$ cıkmaza sürükLendiqini izLiyorum sadece, çareSizce Ama hala ufukta 1 qüne$ var,az 1 ı$ık Bu biLe yetiyoR nefes aLmama eLindekiLerLe yetinmeyi biLmeLiymi$ ya insan öqrendim i$te Susacaktım, suSmadı yüReqim aqLıyorum $imdi,tükeniyoRum, ama bekLiyoRum "GEL HADİ" (D) Ü$ÜYORUM (D) UYUYORMUSUN? alıntı |
|