Gittiğini Öğrendim. |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gittiğini Öğrendim.Gittiğini öğrendim Biliyordum aslında hazırdım buna usulca gidecek olmana Sessizce bekledim Gelicek 'artık elveda!' diyecektinYada ben öyle olmasını istiyordum Dün gece dua ettim Allahım nolur gelsin sor bir defa görüyüm diye Meğer ben o duayı ederken sen çoktan yola çıkmış gidiyormuşsun bile Napalım nasip değilmiş Ardından bakıp ta 'gitme kal'diyememekmiş kısmet Hani hep derler ya " seni kalbimde taşıyacağım" diye Ben Seni kalbimde taşımayacağım benim kalbim hasta ya durursa ya benimle beraber sende ölürsen Seni ruhumun yakasına iliştirdimÖldüğümde ruhun yakasında sende benimle geleceksin Aman tanrım! nasıl unuttum ben Benim gideceğim yer belli Tanrıya o kadar çok isyan ettim ki ' onu benden neden uzaklaştırdın bütün suç senin o beni seviyordu sen zaten beni birtürlü sevemedin hep sevdiklerimi aldın benden ' diye Hata yapmışım affet beni Tanrım Ben ölünce gideceğim yer belli seni de götüremem oraya acı çekmene dayanamam ben yalnız giderim Kıyamam sana sen kal burada |
|