Amin! (Kabul Olmayacak Dualar..) |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Amin! (Kabul Olmayacak Dualar..)AMİN! (kabul olmayacak dualar ) I Ve bu Sarhoş dualarım Çocuksu kadınlığına Mutluluğuna sevgili AMİN! II Kıştır şimdi Karlar inmiştir Uludağ’a Sen İstanbul’da bir sahilde Çayını yudumlayıp Gözlerinle şekil veriyorsun kayalara Yonttuğun hüzündür Yapma bunu Mavi-mavi bakarsan Bir şey kalmaz yarınlara AMİN diyorum ey yar! Bir hiçlik birikmesin senden sonraya III Diyelim ki Yaklaşmışsın bir pencereye Kasım olsun aylardan? Saçların bana inat hala sarı! Nereye baktığını hiç sormadım Bildiğim Siyah giysinin üstünde Kolsuz bir yelek Üstelik kırmızı Arkandan usulca yaklaşıp Sarılmak dilemişim? Kabul olmayacak dualar bunlar Olsun Yine de AMİN! IV Koynumda uyurken sen Ya da Oturmuşsak bir köşeye Yerin belli ilk günden İlla ki solumda Ama Ne zamanki El-ele yürüyoruz aşkın başkentinde Bütün şehirler yıkılmış Ve keşfedilmemiş bir hayat duruyor sağımda AMİN sevgili Bu sarhoş dualarım sırf o güne V Gülüşünün Gözlerime astığı o gece Kararmadı henüz Yaz bitmedi sevgili Kalemime değmedi güz Ben Şair falan değilim Bilirsin! Fakat Karaladığım sayfalarda bir kadın salınır Siyah geceliğiyle Dizlerime alışmış başı Sanki Çok öncelerden tanıyor olmalı? (bunu fısıldamıştı bir gece kulağıma) Yankısı uyaklara düşmese de Kalem kırdırır bazı akşamlarda AMİN sevgili Sana dair bir gün, Kaybetme korkusundan uzaklarda bir yerlerde YAZMAYA! VI Neyi eklersen ekle bu güzel yalana Sen gelmedikçe hepsi ölgün! Ama unutma Bazen kendiliğinden yırtılır takvim yaprakları Ve biz İstiklal’ de buluşuruz bir gün AMİN! Okan Savcı |
|