Gel Bak Bir Elimde Gökyüzü Var Hala.. |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gel Bak Bir Elimde Gökyüzü Var Hala..Geride bırakacaklarının korkusu Hatıralarında? Yaşayamadığın günlerin pusu Çöktü mü o ıssız benliğine, bilemedim Sana anlatabileceğim martılar yok burada kanadında umudu taşıyan Sana tanıdık ezgilere inat, Dalgaların seslerini bir tek yüreğimde taşırım duymayacağını bile bile Ben o hiç tanımadığım, Ellerimi avuçlarının arasında saklayan Çingene kadınının İki dudağının arasına bırakırım sana vuslatımı Sen, bilirim ki anlamazsın Şimdi Bakıyorum da Senli cümleler bir bir sıralanıyor gün dönümlerimin girdabında Bana gelmiyorsun ağıtları yakmıyorum, Yakınmıyorum artık ızdırabında Biliyorum, Kendini yaşıyorsun bensizliğin ufkunda Gel bak Bir elimde gökyüzü var, Çorak yüreğimi içten içe suladığım gözyaşlarım; İnadına büyüttüğüm umudum hala Senden yana Bilmezsin sen Sana dair sevdamın renklerini hiç göremedim ben Çünkü ben, El yordamıyla sevdim seni hiç güneşi görmemiş bir insanın heyecanıyla Sana dair en koyu baharların kokusu vardı şu kör ruhumda Ben seni Sımsıkı tuttuğum parmaklarımın sızısında sevdim, ağırlığında ezilen Git bak Bulabilecek misin seni el yordamıyla böylesine seven? Göstermediğin yüzüne bakacak yüz var mı aynadaki aksinde? Git Bak, Benden başka ben var mı gözlerinin aklımı başımdan alan karasında? Unutsan da varlığımı ruhunun karanlığında; Bir elimde gökyüzü var hala EKİM`2008 AYDIN Aylin Başdemir |
|