Bu Son Şarkıydı Türeğimin Sana Söylediği |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Son Şarkıydı Türeğimin Sana SöylediğiBu son şarkıydı Yüreğimin sana söylediği BİTTİ Kelimeler, cümleler isyanlarda şimdi Harflerin hiçbirisi yerinde değil, Bütün harfler bir başı boşluk içinde Dolaşıp,duruyorlar ortalık yerlerde SON SÖZÜ ! Yazmaya elim varmıyor Tepeden tırnağa kanter içindeyim Hem gökte-hem yerdeyim! Nikotin yüklü sigaramı bile Parmaklarım sarmıyor SON SÖZÜ ! Söylemeye dilim varmıyor Bu son şarkısıydı Yüreğimin sana söylediği BİTTİ Anla işte, zifiri saçlım Anla beni zifiri gözlüm Nar çiçeği yüzlüm Papatya gözlüm Ne olur anla beni Bir rüyadaydık, seninle ikimiz Uyandık ! Bir masaldı yaşadıklarımız, Masallarda kaldık ! Bu son şarkısıydı Yüreğimin sana söylediği BİTTİ Meğer, ben seni ne çok sevmişim ! Cümle aleme anlatmışım da Kendim geç anlamışım ! Ne olduysa Nasıl olduysa Kim ne söyledi-ne yaptıysa Neyse ne !!! BİTTİ Sen, Herşeye rağmen, Sakın gelme, Bana gelen bütün yollarıma Kahır mayınları döşedim! Gönül peronumdaki bütün otobüsleri yaktım Sakın gelme, Hava bozuk Fırtınalar kopuyor HATAY sokaklarında Her yer sis içinde-göz gözü görmüyor Bütün uçaklar pistte bekliyor Sakın gelme, ALSANCAK GARI'ndan hiç bir tren kalkmıyor Özlem yüklü raylar, yoldan çıkmış Vagonlara, geçip giden, gençliğimi yükledim İstasyonda öylecene bekliyor Sakın gelme, Kimselere sorma beni İZMİR'de kimse tanımaz, Hiç bir kimse bilmez beni Sen Her mevsim baharsın Kelebekler kadar narinsin Çiçeklerle süslü günler senin için Aydınlık geleceğin var Ben bir mum ışığıyım Seni aydınlatamam! Bir bakışınla sönerim Bundan böyle seninle olamam Seninle kalamam Ben senin yarının olamam Bu son şarkısıydı, Yüreğimin sana söylediği BİTTİ NECDET GÖKNİL |
|