En Güzel Şiirler |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
En Güzel ŞiirlerÜzülüyorum inan Yar * * * * * * * ** * * * * ** * * Üzülüyorum yar, Sensizliğime üzülüyorum Sizi tanıdığıma,Sizin olmadığıma Sizinle kalmadığıma, üzülüyorum yar Kurduğum,dünyaya, Hayallerime, düşlerime Kavuşamadığıma üzülüyorum, Üzülüyorum yar Yüreğimde közlenen, kor ateşin Bal misali ateş dudaklarınız da Alevlenmeyişine üzülüyorum Üzülüyorum,yar Tenimizin bedenimizin, Bedenimle bütünleşmediğine Yek vücut olmadığına Üzülüyorum yar Gözlerinizin ışıltısından, Aş kokan buğulu nefesinizi İçime çekemediğime Üzülüyorum yar Ateşli sevişmelerimle Sizi Aya yıldızlara hata Güneşe Gök kuşağına taşımadığıma Üzülüyorum yar Bendeki senle, İçimdeki senle, Her gün ölümüne Sevmediğime,üzülüyorum yar Size karşı olan duygularımızın, Sağanak yağmasına rağmen İkimizin bu sağanaktan Neden ıslanmadığımıza Üzülüyorum yar Romantik loş gecelerimizin Gecikmesine, Tehir edilmesine üzülüyorum Çünkü, çünkü sizi çok seviyorum Çünkü sizi istiyorum yar Özünüzle, sözünüzle Yüreğinizdeki,adaletinizle,asaletinizle Benim olacaksın,bende kalacaksın, Benimle yaşayacaksın diyorum yar Yani özünle, sözünle, tüm benliğinle, Bedeninle, teninle Seven yüreğinle, Güzel gözlerinle,tatlı dilinle Muhteşem fiziğinle, Melek yüzünle, sizi istiyorum Çünkü Sizi çok Hemi’de çok seviyorum yar |
En Güzel Şiirler |
10-10-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
En Güzel ŞiirlerYAĞMUR GÖZLÜM SEVDİĞİMİ BİL ARTIK Sevda’ları başka yere salmadım Günler geçti senden haber almadım Bu dünya’da senden güzel görmedim Ruhumdaki fırtına’yı gör artık Gönlümdeki çiçeklerin solmadan Çilelerin işkenceyle dolmadan Mezar’ıma Münkir, Nekir gelmeden Sinemdeki yanardağı sor artık Sor sevda’ma sevgilerin yeşersin Baharımda gülistanım şenlensin Gülüşüne bir ömrümü vereyim YAĞMUR gözlüm sevdiğimi bil artık |
En Güzel Şiirler |
10-10-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
En Güzel ŞiirlerSevişmek Ne kadar az sevişirsek o kadar az acı çekeriz Kimsede sormaz bu ayrılığı Dün yatağımda bir soluk Bu gün ensemde ağır bir halsizlik Bırakın bizi işte ayrıldık Nedeni yok sonucu yok Bir at gibi mavi bulutlarda süzüldük Bırakın bizi işte biz ayrıldık Sevişmek o kadar kolay mı sandınız Soluk soluğa bir ten olmak Yatağımda iniltisi hala kulaklarımda Bırakın bizi işte biz ayrıldık |
En Güzel Şiirler |
10-10-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
En Güzel ŞiirlerBir Taneme Kırmızı duvaklı, eli kınalı, Gönül sarayıma gelirken gördüm Hayallerim süslü ona yanalı, Mutlu bir gelecek dilerken gördüm Umudu kalırken bahara, yaza, Her zaman razıydı yetene, aza, Yolu uğramadı siteme, naza, Doğruyla, yanlışı silerken gördüm Sinesinde tuttu, atılan taşı, Buruk tebessümle sakladı yaşı, Yüreğini yaktı, ısıttı kışı, Sevgiyle gönlümü alırken gördüm Sevgi deryasında coşan pınardı, Seven gözlerinde ışık yanardı, Vefa sarayından bade sunardı, Vedayla kapıda kalırken gördüm Büyüttü üç tane vefalı evlat, Düğünle, dernekle görünce Mürvet, Evlatlardı paha biçilmez servet, Torunla oynayıp gülerken gördüm Doğumdan bu güne yaşanan kader, Rabbimiz bakalım yarına ne der, Kadir hediyeye teşekkür eder, Tatlı bir hülyaya dalarken gördüm |
En Güzel Şiirler |
10-10-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
En Güzel ŞiirlerKurtulamadım Senden Silmeye çalışsamda seni yüreğimden Söküp atamadım, iz bırakmışsın derinden Saplanmışsın mıh gibi böğrümün derinliklerine Çekip çıkaramadım,çakılmışsın,en sert yerinden Buzul olmuşsun, yüksek dağımın zirvesinde Eritir sandım seni,medet bekledim güneşten Kaçtım ardıma bakmadan,kurtulmak için senden Saklanamadım ,gölge oldun peşimdem Küllenirsin diye, su serptim ben sineme Serpildikçe kor oldun, alev oldun yareme Düşünmedim,hükm eyledin beynime Tümür oldun yayıldın benliğime Tutsak ettim,ceza kestim kendime Hasret oldun girdin, pencereden hücreme Rüzgar olup estim gitim ben senden Ters yön ettin, çarptın beni sileden Ruhum koydum çok derin bir mezara Taşım oldun, dikildin baş ucuma Kuş oldum göçtüm başka diyara Dolu olup yağdın,başıma vura vura |
En Güzel Şiirler |
10-10-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
En Güzel ŞiirlerAyı ağzıma aldım sönsün diye Bu sefer gözlerimden fışkırdı ışığı Sordum ;“Nereye gidiyorsun?” diye Dedi ki;”Akşam gözlü Es(m)eri bulmaya, Bu karanlık gecede” Nice zaman sonra ay ışığından haber geldi Nedendir bilinmez çok dertliydi hali Sordum; “Nedir derdin?” diye Dedi ki; “Çok uğraştım bu Es(m)eri görmeye Ama görünce kayboldum gözlerinde” Hesap sordum ay ışığından “Akşam gözlü Es(m)er için çıkıp gitmedin mi benden? Neden şimdi muzdaripsin bu gözlerden?” Dedi ki; “Gözleri akşamdı,kayboluşum ondandı” Sonunda gözlerinden ışığı aldım Ağzımdan ay’ı çıkardım İkisini birleştirip geceye bıraktım Sordum; “Şimdi mutlu musun?” diye Dedi ki; “Yorgun düştüm akşam gözlü Es(m)er’den, Ne olur uğraşma benimle…” |
En Güzel Şiirler |
10-10-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
En Güzel ŞiirlerBİZİM YİTİK UÇURTMALAR ne çok şiirler doğmuştu yüzünde şimdi uçurtmalarım yalnız uçar yüreğimdeki gökyüzünde martılar, soğuk iklimler ve ince serzenişler karşımda durur, kıyılarıma vururlar kendilerini ağıt gibi dilenci bir hüzün gibi; ve gözlerin, ben üşürüm gözlerinde uçurtmalarsa yalnız ve kimsesiz uçmaya devam eder terkettiğin yüreğimde terket ve git almışlar seni bir tek kıpırtın kalmamış kendi dibine düşen evrenimde |
|