Ben Hep Seni Bekleyeceğim |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Hep Seni BekleyeceğimBen hep seni bekleyeceğim Ben hep seni bekleyeceğim Ciğerlerime çektiğim Yosun kokularıyla Martıların arkadaşlığında Binbir teleşla Beni bıraktığın limanda Ben hep seni bekleyeceğim Gelip giden yolcular Tanıyacaklar haliyle beni Belki de acıyacaklar Yazık diyecekler içlerinden Gelmemiş yine beklediği Bir gemi güvertesinde Bana el salladığının hayaliyle Denizin lacivert maviliğinde Balıkların şahitliğinde Beni bıraktığın limanda Ben hep seni bekleyeceğim Ne saati ne günü ne ayı belli Randevulaşmış gibi Tutacağım bu nöbetleri Heran gelirsin ümidiyle besbelli Bana aşina yolculardan soracağım seni Zaman zaman içine bir yangın düşecek Bogulacak hissine kapılık Açacaksın pencereni Bil ki o vakit göçmen kuşlardan, Sana selamım gelecek Sonra yasemin kokularıyla, Bir rüzgar esecek Aklına ben düşeceğim Anlık bir gülümsemeyle birlikte Hüznün gölgesi inecek yüzüne Siyah bir tül gibi Fısıldayacaksın usulca ismimi Ben seni beklediğim yerde Herzamanki gibi Haykıracağım seni sevdiğimi Her nefeste bil ki Gün batımlarından sonra Karanlık değil,odana ben çökeceğim Beni bıraktığın limanda Ben hep seni bekleyeceğim Gülsüm Okur |
|