' Erkekler Heρ Yalnız Ağlar ' |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
' Erkekler Heρ Yalnız Ağlar '' erkekler heρ yalnız ağlar ' �Uçma!Gitme uzaklara!Yanımda kal!� Uzun zaman oldu biliyor musun? Bu kağıtla bu kalem buluşmayalı Belki de çok şey daha var içimde buluşmak istediğinle buluşamayan Çok şey!! Yine bir durgunluk havası var bende Yine duygusallık Ve yine bir şeyler çırpınıyor yüreğimde Yüreğimin de içinde Bir kuş saklı sanki göğsümde Ha uçtuHa uçacak! Ellerim göğsüme bastırıp Avuçlarımın içine alıp onu �Uçma!Gitme uzaklara!Yanımda kal!� dercesine Yalvaran gözlerle bakıyorum gözlerine Şimdi sen ve ben Her şey o kadar erken ki! O kadar bebek ki hislerimiz Bir daha kaybetmek var en kötüsü Bir daha ve son defa kaybetmek Ve büyütmeden öldürmek var o bebeği Belki de zamanım yoko zamanı olmayanı beklemeye Ya gelmezse o beklenen o zaman! Ya da gelmeden zaman biterse! Apaydınlıkken şimdi her yanım En aydınlıkta büyütmek istiyorum o bebeği O zamanı olmayanı bekleyip de boşa geçsin istemiyorum bu aydınlık zamanım Karanlığı bulmak da var Ve bir daha aydınlığa dönecek gücü bulamamak da Hadi gel!! Neyse elimizdeki şu an içimizi aydınlatan Bittiği yere kadar yaşayalım Göreceksin!Yaşadıkça bitmeyecek Yaşadıkça daha da aydınlanacak içimiz Mutluluğun En Güzelini Yaşayacak Kadar Özgürsen; Sevginin En Ağırını Taşıyacak Kadar Güçlüysen; Hadi Gel!!Bekleme |
10-10-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
' Erkekler Heρ Yalnız Ağlar 'Cansız bedenimi koysalar toprağa görmesem sensizliği duymasam çaresizliği bilmesem özlemeyi zaten gömülüyorum ben sensizlik diri diri toprağa atıyor ilişkimiz gittiçe karma karışık yol alıyor gözyaşlarım durmdan musluk gibi damlıyor artık bunalıyorumdayanamıyorum sevdiğim tek bir isteğim var senden herşeye razıyım acı çekmeye bunalmaya herşeye yanlız o sıcak sevgini eksik etme benden kabuslar birbiri ardına kaç kez sıçrayıp yattıysam her seferinde bir kabus daha kapımda uyumatka istemiyorum artık uyku bile acı veriyor oldu bırakmıyor içimdeki korkuya elimden katıp gidersen ya bir daha göremezsem o gül yüzünü kahrediyor beniyaşlara boğuyor gözümü karkuyorum sevdiğim çok korkuyorum tek bir isteğim var sende herşeye razıyım acı çekmeye bunalmaya herşeye yanlız o sıcak sevgini eksik etme benden bedenini bedenimden esirgeme yüreğimi yaralma derinden sevgini eksik etme bende |
10-10-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
' Erkekler Heρ Yalnız Ağlar 'Deniz mavi Gökyüzü mavi Düşlerim mavi Durakladım bir an Gözümden akan sanki kan Şimdi seni düşünüyorum Canım seni seviyorum Gül pembe Umutlarım toz pembe Yanaklarında pembe Durakladım bir an Gözümden akan sanki kan Şimdi seni düşünüyorum Canım seni seviyorum Yaprak sarı Saman sarı Çiçek sarı Durakladım bir an Gözümden akan sanki kan Şimdi seni düşünüyorum Canım seni seviyorum Çimen yeşil Ağaç yeşil Cennet yeşil Durakladım bir an Gözümden akan sanki kan Şimdi seni düşünüyorum Canım seni seviyorum Yarim kara Toprak kara Saçların kara Durakladım bir an Gözümden akan sanki kan Şimdi seni düşünüyorum Canım seni seviyorum |
|