Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akcelik, haydar, kız, lisesi, meslek, teknik

Haydar Akçelik Kız Teknik Meslek Lisesi

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Haydar Akçelik Kız Teknik Meslek Lisesi

Okulumuz 1987 yılında hayırsever ( madenci ) Nadir Akçelik tarafından babası Haydar Akçelik adına yaptırılmış ve Milli Eğitime bağışlanmıştır

Okulumuz 1987 / 1988 Öğretim yılında Kız Sanat Okulu ve Kız Meslek Lisesi olarak açılmıştır Zaman içinde Giyim ve Çocuk Gelişimi bölümleri açılmış olup; Nakış, El sanatları ve Beslenme bölümleri ihtiyaca göre açılmıştır

1990 / 1991 yılı Eğitim ? Öğretim bünyesinde Anadolu Meslek Lisesi, İç Mekan düzenleme ve Restorasyon bölümleri olmak üzere hazırlık sınıfları açılmıştır 1993 / 1994 Eğitim ? Öğretim yılından itibaren iki ayrı Eğitim ? Öğretime devam edilmiştir 1999 yılında yeniden yapılan ikinci binasında tekrar eğitime başlanmıştır

Günümüze kadar 2767 öğrenci mezun eden okulumuz 336 anaokulu öğrencisi ile de eğitim ? öğretimi sürdürmüştür

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com