Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Siyasal Bilgiler / Hukuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıldı, edindirme, kursu, meslek

Meslek Edindirme Kursu Açıldı

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meslek Edindirme Kursu Açıldı

Adliye örgütü, barolar, avukatlık büroları, hukuk müşavirlikleri gibi kurum ve kuruluşların yazılarını yazan, kayıtlarını tutan kişiler için meslek edindirme kursu açıldı

Ahi Evran Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ve İstanbul İl Özel İdaresiyle imzalanan anlaşma gereğince meslek edindirme kursu ücretsiz

Hukuk Sekreterliği meslek edindirme kursu, en az ilköğretim mezunu, lise ve dengi okul mezunu, ön lisans ya da lisans mezunu olup hukuk sekreteri olarak çalışmayı hedefleyen herkese açık Meslek edindirme kurslarını başarıyla tamamlayanlara Milli Eğitim Bakanlığından onaylı birer sertifika verilecek

Hukuk Sekreterliği Sertifika Programında adaylara, Adli Yazışmalar, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bilgisi, İş Psikolojisi ve Hukuk Terminolojisi dersleri verilecek 260 saat süreli kurs, Ahi Evran Ticaret Meslek Lisesinde hafta içi akşamları yapılacak

Ayrıntılı bilgi için :Ahi Evran Ticaret Meslek Lisesi: Fulya Mah Mehmetçik Cad Hüseyin Cahit Yalçın Sok No:3, ŞİŞLİ adresinden veya 0212 288 67 48 - 49 nolu telefonlardan bilgi alabilirsiniz
İstanbul Barosu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com