Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
penny

20 Penny..

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

20 Penny..

Londra'daki camii'ye yeni bir imam gönderilmiş Adam şehire gitmek için hep aynı otobüse biniyor ve çoğu zaman aynı söföre rastlıyormuş

Bir Gün, bilet alırken söför yanlışlıkla 20 penny fazla vermiş Imam yanlışlığı oturunca, parasını sayınca fark etmiş Kendi kendine düşünüyormus "20 penny geri versem mi şöföre?" Ama içinden bir ses diyormuşki "çok gülünç bir sayı, ve söförün umrunda değil Otobüs şirketi çok para kazanıyor zaten sadece 20 penny onlara bişey yapmaz" Ve bu parayı saklayabilir diye düşünmüş Allahtan gelen bir hediye gibi

İnecegi durağa gelince, imam kalkmış ve fikrini değiştirmiş, inmeden önce söförün yanına gitmiş, 20 penny geri vermiş ve demiş ki : "paranın üstünü fazla verdiniz"

Şöför gülümsemiş ve demiş ki : "siz camii'nin yeni imamısınız değilmi? Aslında uzun zamandır sizi ziyaret etmek istiyordum caminizde, islamı öğrenmek için, ve bilerek size fazla para verdim nasıl tepki vereceğinizi görmek istedim"

İnerken imam artık bacaklarını hissetmiyormuş, yere yığılacakmış, bir direğe tutunmuş ve kendine gelmeye çalışmış, gözlerinden yaşlar dökülerek gökyüzüne bakmış ve demiş ki: "Allahım az daha islamı 20 penny satıyordum!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com